Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
23 mai 2009 933 vizualizări
Marean e sincer: recunoaste ca-i neserios

Vizitele rare pe care Marean le face in Vrancea il fac nostalgic si pilduitor pe seful judetului. Intr-un excces de sinceritate, acesta a povestit adunaturii de consilieri de la Cejeu cum era pe vremea cind el si frac-su locuiau cu mama Lucia la bloc. Ce tine minte presedintele? Cum in fiecare luna mama se ducea sa achite intretinerea, sa nu se trezeasca pe lista neagra. Concluzia, cei care ajung in strada din cauza datoriilor sint neseriosi! Ce uita baronul este faptul ca si el a ajuns pe lista cu pricina la ENET. Bine macar ca recunoaste ca-i neserios. Poate in viitoarele confesari catre alesii judeteni, Marenul va face si alte dezvaluiri, mai cu greutate. Poate despre pensia mamitei din care si-a construit palat la km 25?


Vicele Birla -pescar. Are balta retrocedata


Cica Dragos Birla saormarul are de ocupatie in aceasta vara. Da la peste pe malul baltii undeva pe la Biliesti. Foarte frumos: liniste, meditatie la nemurirea sufletului, ginduri despre domnul presedinte, mai sare un pestiuc din balta si ii arata coada, dintr-astea. Ii uram domnului vicepresedinte fir intins! Numai ca chestiuta deosebit de interesanta abia acum apare. Se pare ca balta unde isi inmoaie picioarele Dragos Birla ar fi fost "retrocedata" cu dedicatie de catre primarul tovaras si pretin, Ovidiu Butucel. Ca sa nu mai fie vazut junele vice pe la night-uri cum isi descarca sufletul la stripteoze. Sa faca paranghelii in mijlocul naturii, pe mosia sa, sau a altora, dar tot a sa. Daca s-a inscris sub o stea norocoasa... Cine are noroc are, cine n-are chiar ca n-are!


Enache opecistul se viseaza sef cu piscina


Ghita Enache, sef opecist pentru 20 de zile, are o jena imensa dupa ce a fost dat jos din virful institutiei, chiar de o femeie. Vazut la un supermarket zilele trecute, acesta se lauda la vinzatoare ca este boss in continuare si isi cauta pompa pentru piscina. Pentru ca "opecistul" cica ar avea o viluta construita ceva mai departe de ochii paparazzilor, pe la Tirgul Ocna. Deci la avere are fata de sef, chiar daca virsta si mansarda nu-l mai ajuta de ceva vreme.


Raluca perfecta, Ra-ul deconcentratelor


Prima doamna a judetului, prefectesa Ralu a fost in aceste zile centrul galaxiei institutiilor deconcentrate din judet. Doamna prefect apolitic s-a cerut a fi introdusa in comisia de verificare la niste directii si agentii. Nu pentru a constata cind de priceputi sint cei care vor sa lucreze pe acolo, ci pentru a face lobby si a se asigura ca cine trebuie ajunge sef. O musculita care a intrat la interviurile de la Finante a auzit cam cum a fost evaluata fosta conducere: intr-adevar, rezultate bune, dar daca n-aveti sprijin de care trebuie, nu mai stati. E clar? Pentru cine se intreaba al carui interes l-a reprezentat in comisii doamna prefect apolitic, raspunsul e: al partidului in fata carui sediu si-a "uitat" citeva zile Ra-ul deconcentratelor Range Roverul. Total apolitic.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.