Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
16 mai 2009 977 vizualizări
Vice Birla, ce-ti mai place saorma!

Dragos Rama Groasa Birladeanu s-a distrat asa de tare la petrecerea de 9 mai a PSD incit nu s-a ferit sa se afiseze cu o tinara domnita la o locanta din apropierea Pietei Garii. Tinarul vice de la Cejeu incerca sa o abureasca, atentie doamnelor si domnilor, cu o saorma! Plecind de la meniul plin de calorii servit demoazelei, am putea spune ca brunetica gazela nu va mai da atentie avansurilor politicianului care nu-si permite o salata mediteraneana dietetica. Ba chiar mai mult, am putea previziona ca Dragosel este pe calea cea buna a politicianului burtos in devenire. Punem pariu ca peste 4 ani va calca constiincios pe urmele gastronomice ale lui Ninishor sau ale lui Kanty Popescu. Sus burta, traiasca saorma!


Boc voia sa-i ia jucarelele lui Oprisan


Alinul si Mareanul se straduiesc sa ajunga la o intelegere si in ceea ce priveste soarta adjunctilor de prin institutiile vrincenesti. Cica, la o intilnire la Bucale, la care au participat si mai marii partidelor, Oprisanul absolut a fost luat pe sus de premierul Boc statu-pitic-barba-cot. Ca sa ii ia autograful la deconcentrate, piticul de gradina de la Palatul Victoria l-a amenintat pe locatarul de la CJ ca-i ia scaunele de secretar si subsecretar de stat. Cu astfel de amenintari pare-se ca s-a parafat transferul de iubiri la Vrancea.


Barul lui Marean te face la portofel


Baronetele de Vrancea pare sa raspindeasca ciuma gainariilor pe oriunde isi petrece timpul atit de pretios. Circiuma cu nume de zbintuiala din centrul urbei, frecventata deseori de baronetele Portofel, traieste sub semnul Sfintei Evaziuni Fiscale. Oricit de mare ar fi numarul de musterii si oricit de umflata ar fi nota, clientii care vin sa-l admire pe seful judetului in toata splendoarea si sa-i raspunda la saluturile rostite raspicat, primesc in loc de un zimbet si un bon fiscal, o hirtie mizgalita, in cel mai bun caz, sau un pret aleatoriu enuntat de chelnerite. Profitul barului zbintuitor trece astfel nevazut prin fata finantistilor, precum portofelele cetatenilor neatenti acum douazeci de ani.


Raluca are scurgeri. De informatii


Cum acest colt pare a fi rezervat in aceasta saptamina pesedoilor si apropiatilor lor, va prezentam in rindurile de mai jos noile porniri paranoice de la Prefectura Vrancea. Aici, perfecta blonda tuna cu multe bipuri in continuare la angajati, pe care-i acuza ca ciripesc intr-o veselie la presa si ca ar da dosare intregi pe goarna la SRI. Nu doar Ralucuta are astfel de naluciri, dar si Traian Agerpref. Purtaciosul a dat zvon printre institutiile din judet ca trebuie sa dea mai intii informatii la Prefectura si abia apoi la presa, dupa ce sefa (Sefa!!!) s-a enervat ca afla ce-i fac subordonatii din ziare si nu din informarile lui Traienica. Pai daca sursele noastre is mai bune decit cele ale voastre"¦





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.