Caterincă Mioritică

Crin si Mircica vor sa stapineasca Muntii Vrancei

Ziarul de Vrancea
16 mai 2009 1185 vizualizări
Oprisan il aduce pe Geoana la Vrancea absolut intimplator, cind vine si Crinul lui Nini

Prostanacul si Omul Floare isi dau intilnire in campanie la Vrancea in aceasta duminica. Cum cica-s ambii si amindoi cam la egalitate in dorinta votaritelor si votalailor Romanicai, Mircica si Crinut incearca sa stringa in desaga cit mai multe sufragii. Fiecare si-a ales cite o vale, in functie de unde isi au partidele primarii, si vor merge sa ia pulsul vrincenilor de la talpa tarii. Adica sa pupe babe si sa ridice in brate copchii murdari la gura si sa pozeze in a fi super incintati de asta. Nu ne intrebati cum de s-a intimplat sa fim atit de insemnati sa ne onoreze cu prezenta doi sefi de partide, in nici un caz nu e vorba de importanta bazinului electoral mioritic. Cei doi vin sa ia aer curat, de la munte! In timp ce Crin vrea sa prinda radacini pe Valea Rimnicului, in colegiul lui Nini Sapunaru, Geoana si-ar dori sa ii agate pe cei de pe Valea Putnei, din colegiul lui Cristian Dumitrescu. Parca ii si vedem pe cei doi cum striga la bucium unul de pe un munte: Votati penele! si altul de pe alt munte: Votati pesede!, ca doi urmasi vrednici ai Babei Vrincioaia care vor sa stapineasca Vrancea. Culmea ar fi sa nu li se auda deloc ecoul din vai si Base sa-i visleasca la votare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.