Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
14 mar 2009 1047 vizualizări
Marean isi face crescatorie de cirtite

PSD-ul are ca strategie infiltrarea de oameni bine pregatiti, cu urechi pilnie si memorie de elefant prin institutiile din subordinea ministerelor conduse de portocalii.


Ce interes pare a avea baronul pentru a-si pedepsi pesedeii in curtea oamenilor care cred despre ei ca-s niste prosti? Ca sa citam din Silviu Prigoana catre Robert Negoita... Pai in modul acesta, prin plasarea de cirtite, Marean ii poate controla din interior si pe cei care nu-s de aceeasi culoare cu el. Cit despre ministerele PSD cu institutii conduse de PD-L, nici acestea nu vor avea niciun secret. Ca ministrul va veghea ca Marean sa afle tot ce misca. Asta spune tot despre increderea partenerilor de guvernare unii in ceilalti. Nu exista. Chiar deloc. Si asa tindem sa ii dam dreptate lui Vanghelie care a dat-o ca din almamahe ca Guvernul Boc va pieri dupa 8 luni. Va pieri ros de pe dinauntru.


Placinta se roaga la Dumnezeu daca la primari nu reuseste


Senatoarea textilista a incercat sa imbuneze niste primari liberali sa-si schimbe viziunea mai spre portocaliu. Cum in Vrancea misoginii is multi, si edilii lui Nini au trimis-o printre raioanele cu hainute pe Sorina, sa-si aleaga sacouri si nu primari liberali care sa o creasca pe ea la Pedeleu. Daca nu i-a reusit cu gospodarii, Sorina a inceput, prin intermediul consilierei sale, sa telefoneze pe la pochi sa afle cam ce biserici au nevoie de ajutor de la Guvern. Credincioasa, senatoarea democrata a ales numai localitati unde partidul ei sta cam prost si unde sint biserici in constructie pentru a incerca o rugaminte la buget si o matanie dupa sprijinul oamenilor la europarlamentare si prezidentiale. Asa sa ne ajute Dumnezeu!


Cu romul in bot, eu uit sa matur peste tot


Primarul Bacinschi vrea sa faca ecologizarea de Paste cu muncitorii cubanezi de la Spatii Verzi ai lui Filipache. Astia vin patru, trei sprijina gardul si unul se face ca munceste prin fata celorlati, in strigatele lor de batjocura. Va intrebati de ce oare le spunem c-ar fi cubanezi. Pentru ca prefera romul. In girla. Si cum bautura in timpul serviciului ii face sa nu mai vada mormanele de frunze moarte de prin parcuri credem ca vor termina curatenia la Paste. Pastele Cailor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.