Caterincă Mioritică

Comisarul de mediu poluator

Ziarul de Vrancea
14 mar 2009 1301 vizualizări
Inca pe functie la Garda de Mediu, desi justitia i-a trimis dublura de la democrati pe Aurel Cristian, care nu se da dus nici mort, comisarul liberal Petrica Nitu ne-a explicat lucrul esential pe care-l face el pentru mediul inconjurator.

Ca sa intelegem ca e cel mai bun pe functie. Fumeaza ca un turc pentru ca plantele sa aiba CO2 de fixat din atmosfera ca sa produca O2. Un circuit complet si necesar am putea spune. Ce ne-am face noi fara fumatorii inraiti? Ce ar mai fixa plantele din atmosfera? Respectind totusi statutul Garzii de Mediu ne asteptam ca Petrica Nitu, cel care face rasturnari cu masina institutiei pe soselele montane, sa se amendeze singur pentru ca polueaza aerul cu tutunul. Culmea Garzii de Mediu ar fi sa-si conteste singur amenda in justitie. Asa cum fac toti cei prinsi de comisari ca agreseaza mediul. Se folosesc de tantea oarba sa revina la topor, deversari, poluari si arderi necontrolate...


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.