Caterincă Mioritică

Prefecta Raluca, imbracata de nevasta fostului prefect

Ziarul de Vrancea
7 mar 2009 1513 vizualizări
Raluca vrea sa arate bine in fata barbatilor de stat

Cum o dai cum o intorci, numele fostului prefect Mircea nu iese din Prefectura. O fi scos Ralu mochete, fanioane, placuta de pe usa si orice alte chestiute de-ale ex-prefectului de prin birou, dar tot nu se poate descotorosi de tot de el. Si nici nu vrea. Prefectesa Ralu a recunoscut ca tine numele Mircea foarte aproape de ea prin hainele pe care le poarta in ocazii speciale si nu numai. Cea care ii mai coase, ii mai croieste cite o rochie, un sacou, o camasuta este chiar Nausica, sotia predecesorului sau in fruntea Prefecturii. Despre Ralu se zice ca e una dintre cele mai fidele cliente ale Nausicai, chiar daca nu a fost zarita la recenta prezentare de rochii de la Teatru. Mai mult ca prefecta isi rupea din pretiosul timp pe cind era angajata la CJ-ul lui Marean pentru a se duce o fuga la proba in curtea liberalilor. Apoi, cu bolduri si ate pe ea revenea la munca, la domnu"â„¢ presedinte. Acum, ca are institutia ei, Ralucuta nu mai trebuie sa dea explicatii pentru ora la care pleaca la modista sa mai caute ceva de aruncat de ea. Iar acum, din noua postura de reprezentanta a Guvernului in teritoriu trebuie sa arate impecabil. Ca doar are concurente serioase. De la Elena de la Turism, Roberta nume de ciorapi lycra si pina la Caty profa Abramburica. Ralucuta trebuie sa-si creeze un stil al ei, elegant si usor flexibil. Hainele trebuie sa nu se sifoneze si, in niciun caz, sa nu lase urme ale coatelor si ale genunchilor dupa cum face blonda de la Prefectura plocoane in fata baronului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.