Caterincă Mioritică

Vasile Carnariu, misoginul politic

Ziarul de Vrancea
7 mar 2009 2355 vizualizări
Rusinicaaaa... alesul judetului si-a luat injuraturi la reuniunea doamnelor din politica

PSD-ul ar trebui sa se reboteze in Partidul Misoginilor. Dovada, discursul testosteronist spre cretinoid al consilierului judetean Vasile Carnariu. Demn de numele cel poarta, da!!!, alesul lui peste le-a facut cadou doamnelor din politica cel mai misogin martisor posibil. Nu intelegem ce cauta specimenul la dezbaterea politica a femeilor de Martisor, dar asta e, si cei cu probleme trebuie integrati in societate si acceptati. Carnariu a explicat de ce seful lui de partid are o retinere in a pune femei pe liste la alegeri. Vasile a scapat pe gura ca, de-a lungul timpului, purtatoarele de fusta si gene lungi din PSD Vrancea s-au reorientat spre alte doctrine, mai relaxate. Oare de ce? Distinsul politician, care nu ciripeste nimic pe la sedintele de CJ, ca ne si miram ca poate-i"¦ mut, a scos din preputul gindirii motivul pentru care sint promovate femeile in politica. Ca au parul vopsit in nuante stralucitoare si ca s-au fitiit pe podium imbracate sau dezbracate in haine scumpe. Aluzia spre partenerele de guvernare a lovit insa si in colegele de la centru din PSD-u, printre care si europarlamentarul Adriana Ticau, de fata la discutie. Ca sa nu mai completam ca l-a facut timp si femeiusca blonda curvistina si pe seful sau, Marean manechinul de la Confectia, despre care se stie ca a sarit de pe podiumul cu toale pe cel cu boarfe, dar politice. Misoginul lui Marean a tacut numai la auzul vociferarilor femeilor, constient ca este in minoritate si poate iesi ciufulit si lovit in anumite bijuterii dupa un atac al sexului sensibil la atacuri nesimtite si misogine. Toate femeile se bucura de un singur lucru! Acela ca nu sint egale ca sanse si drepturi cu domnul, pardon, cu insul respectiv. Vasile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.