Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
7 mar 2009 1043 vizualizări
Bostan il are pe Incornoratu" in telefon

Numarul satanei nu e doar in pasapoartele biometrice, dar si in telefoanele inspectorilor scolari de la Vrancea. Numerele in retea ale profesorilor din ograda lui Bostan au in componenta alaturarea nefericita 666. Ce parere o fi avind inspectorul de religie de nimereala aceasta? Oare are curajul sa puna mina sa tasteze numarul satanic al lui Bostan? Fortele malefice bintuie holurile Inspectoratului Scolar de cind profii au aceste telefoane. In fiecare incapere poti simti vaietele disperate ale fostelor spirite care salasluiau in institutie si care obisnuiau sa vegheze la bunastarea scolilor. Acum insa, maleficii inspectori au pus mina pe fotoliile ISJ-ului si nu mai vor sa le dea drumul, iar Michiduta lucreaza pentru ei. Vampirii satanisti au acaparat scolile si nu renunta! Oare ce cruciat politic isi va infige tarusul in inima lor intunecata sau le va da in cap cu Biblia?


Lefter ii stringe haitasi lui Marean


ITRSV-ul lui Alexandru Lefter, mare taietor in viata, ar fi facut cerere la AJVPS, adunarea vinatorilor si pescarilor sportivi, sa afle procesele verbale ale impuscarilor care s-au petrecut prin codrii nostri desi ca Portile de Fier unu si doi. Interesul deosebit de a se afla cine ce mai ocheste si haituieste prin padure pare ai fi de ajutor unui anumit personaj politic local care, intr-o fosta guvernare, facea legea la partide de vinatoare. Din gruparea sa de haitasi ar face parte constructorul faliment Cornelus Prunache, recuperatorul de casa si sotul prefectului, Adrian Dan, secretarul de stat si de tinut caprioara moarta in portbagaj, Cata Vrabie, dar si puslamaua de copchil a primarului comunist de la Vidra, Gabitu Micutzu. Vinatorii si pescarii sportivi le-au transmis celor de la ITRSV ca au dreptul la control, dar nu si la copii dupa procese verbale. Nu pentru mult timp insa, vinatorul cel mare e dupa copac si pindeste. Nu de alta dar la mijloc e fotoliul cel mare de la ITRSV.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.