Caterincă Mioritică

Spaga de la Pogea, fond special pentru betoanele lui Cory

Ziarul de Vrancea
28 feb 2009 1143 vizualizări
Parlamentarii lui Marean sint foc si para. Fondurile speciale de la ministrul de Finante, Gica Pogea, cu care i-a momit pe parlamentarii democrati si social democrati sa fie de acord cu un buget de criza, dar cu multi bani pentru popi, nu vor merge pentru alimentari cu apa, asfaltari sau refacere de podete in colegiile lor.

Gospodarii dracuiesc si ameninta cu rebeliunea dupa ce mina de pesedei de la Parlament a decis sa bage peste 200 de mii de coco in betoanele lui Cory de la fosta Prefectura, dupa un simplu telefon primit de la Marean. Da, stimati cititori! Domnita blonda, patroana de gazeta rosie, este cea care livreaza materia prima din betoniere pentru lucrarea realizata de miliardarul galatean Cornelus Istrate la Focsani. Sub aspectul cultural de salvare a patrimoniului judetean se ascunde de fapt o noua afacere in famiglie care parea sa intre in criza inaintea adoptarii bugetului de stat. De asta si sta Marean mai mult pe la Bucale, de frica sa nu fie luat de sus ca i-a lasat pe tarani fara piatra pe ulita si carind apa cu cobilita de la fintina de la 10 km distanta de casa. O mai veni el in campanile sa ceara voturi fara bani"¦ Dar parlamentarii? Pe ce realizari sa le motiveze?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.