Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 feb 2009 1152 vizualizări
Bataie pe fotoliul lui Alin de la RAR

PD minus L face coada la musterii ahtiati dupa functii. Cica ar fi pe putin 150. In acest moment, secretarul de incredere abia mai face fata la avalansa de scrisori de intentie de la democrati care se simt profesionisti si cred ca pot face mai mult in functiile pe care le vor elibera cit de curind oamenii liberalilor. Alin este insa in dilema: printre cele mai rivnite posturi este chiar fotoliul sau vechi de la Registrul Auto Roman. Cica s-ar bate pe acest scaun vreo cinci-sase colegi, mai ceva ca la facultatea de medicina pe vremea comunismului. Dar Alin le va trage teapa pentru ca vrea sa unga in acest post un om de mare incredere, un fost subordonat, care il ajuta cu inspectarea masinilor pentru pile, cunostinte si relatii cind el se afla in campanie. Evident, nu pe gratis! De asemenea, la selectia CV-urilor se va lua in discutie si disparitia din campania electorala a doamnelor democrate din fruntea Casei pensionarilor sau de la Someri. Se anunta vremuri tulburi pentru ca lui Alin nu-i vine sa creada ce numeros e activul de partid lasat in functii de liberali pe vremea cind partida era condusa de Janel Vraciu.


Pesedeii ne citesc cu markerul in mina


Am trait sa o vedem si p-asta! Pesedeii au ajuns sa tina aproape "fituica portocalie", sa o impatureasca si sa o pastreze frumos linga actele de serviciu. Ba, mai mult, anumiti consilieri locali, nu dam nume ca sa nu se sesizeze seful si sa le impuna lista obligatorie de lecturi monitoriste, stau si subliniaza cu markerul pasaje importante. Nu putem pentru ca sa credem asa ceva!!! Si, ca tacimul sa fie complet, pesedeii flutura ziarul care-i toaca atunci cind trebuie prin fata oamenilor care-i spala cind trebuie si cind nu trebuie. Pai frumos? Ei nu muncesc? Stim ca nu-i cititi, dar ati putea sa-i mintiti.


De unde dragoste intre PSD si PD-L la CL? Din parti!


Tot din coltul vesel de la Consiliul Local Focsani va mai prezentam una: Mugurel Lacoste de la portocalii s-a apucat sa vorbeasca. Si, in gingureala lui, si-a gasit partener de ironii si impunsaturi pe fostul vice Koleston. Ce s-ar supara taticul de-ar afla ce persiflari face beizadeaua la adresa unui om cu parul alb, dar vopsit. Mugurel, anticipind o colaborare mai mult decit perfecta, dar inexistenta, intre PSD si PD-L la Focsani, i-a servit-o rautacios lui Mardare, pe care l-a intrebat daca nu cumva se considera avocatul lui Didi mustiuc. Ca tot sarea ca ars cind liberalii si democratii il tratau cu sictirul pe care-l merita, din moment ce edilul a demonstrat ca are o consecventa in opinii de toata strimba posibila. Deci, felicitari Mugurel pentru ca, in curind, vei participa la intilniri pentru stabilirea votului chiar linga pesedistul Koleston.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.