Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
21 feb 2009 1296 vizualizări
Ce face Mos Diaconu cu salariul de vice al lui Marean?

PSDinosaurus Rex de la Consiliul Judetean Vrancea, zis mai pe sleau Mos Diaconu are niste batrineturi grele. Pe linga faptul ca Marean a plecat de anu"â„¢ trecut la Bucale, unde sta atirnator pe la Parlament si se trezeste ca-l dau unii afara din plen, i-a lasat lui Mos Diaconu un judet intreg pe cap. Foi de verificat, smenuri de ascuns, telefoane peste telefoane de la Ralucuta, care si ea mai are nevoie de ajutor la curatenia de la Prefectura, ce mai"¦ povara grea. Dar pentru serviciul sau de vicepresedinte, PSDinosaurus Diaconu primeste si un salarel barosan. Dar sa nu credeti ca baneii se duc ei pe un bilet la bai sau pe tratamente reumatice. Bunicul de la CJ are un baiat care-i cam haleste banii si ii cere in fiecare luna cite o cotizatie de distractie. Baiatul, sa nu credeti ca nu poate a munci, pur si simplu e mai usor sa dea un bip la tatuca, mosulica sa-l sune si sa il intrebe: luna asta cit mai vrei? Iar pe toti? Nu imi lasi si mie de o integrama sau de un bilet la teatru?



Misu Copac a cautat ecoul spre Putere prin Alpii elvetieni


Gemenul de la Casa de Asigurari de Boli din Vrancea a petrecut minunate clipe reci si alunecoase. Nu la partid, asa cum birfotesc gurile rele ca l-ar trada in simtiri pe Sapunel, pentru a se trata la conducere in continuare 4 ani pe la conservatori. Niste rautacisme si atit cica. Si asa oamenii lui Felix Antene s-au supi pe oamenii lui Geoana ca nu le dau posturi. Misu Copac, omul care trimite vrincenii sa se caute de sanatate, a mers sa se oxigeneze si sa cintareasca bine un eventual gest de migratie tocmai prin Elvetia. Ei, pe acolo are o casa si senatoarea Poale-n briu, oare nu mai degraba a vorbit cu ea vreo reteta politica? Si cica Misu Copac a skiat, a stat cu limba scoasa sa-l ninga-n gura, s-a plimbat pe la Zurich, si-a intors ceasul si tot nu s-a decis. A ramas, fie ce-o fi"¦


foto

Atentie la sosete si valve, detector de metale la Tribunal!


Tribunalul Vrancea s-a dotat preventiv cu detector de metale, sa nu cumva sa intre vreun descreierat cu armele de la Ciorogirla si sa-l faca sita pe vreun magistrat. Buna treaba chestia cu bipaitorul ca-n aeroport. Daca aveti vreun proces, atentie la ce incaltari va puneti in picioare, sa nu va descalte din cauza fermoarelor. Ciubotele ca ciubotele. Ce se intimpla cu dom"â„¢ presedinte insa daca paseste pe acolo sa le spuna oamenilor legii cum vrea el, dom"â„¢ presedinte, ca Justitia sa fie Chioara. Cu valvele made in USA s-ar putea ca detectorul sa o ia razna. Si nu de alta, dar nu vrem sa il descalte pe dom"â„¢ presedinte si, mai rau, sa vina burlacul numarul unu cu sosetele rupte. Stim ca sta pe la Bucuresti, departe de casa, si nu are cine sa-i spele si sa-i coasa.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.