Caterincă Mioritică

Cine e sPionul blond de sah mat la CL al Baronului?

Ziarul de Vrancea
14 feb 2009 1487 vizualizări
Vesticii, plictisiti ca au de toate, ca traiesc in orase curate, moderne, unde pina ce si porumbeii sint mai grasi decit puii congelati din galantarele noastre, au ajuns la o concluzie grava.

Bruxellezii sint terorizati ca non-europenii care se ingramadesc la marginile batrinului continent isi trimit armate de spioni"¦ cu sini si fuste. Comisia Europeana dirdiie in fata amenintarii unor profesioniste. Semnalmente: picioare longiline, parul blond si, normal, ochii albastri. Auuuu! Pai avem si noi pe cineva blond, cu apucaturi de "ochi albastri" pentru realizarea Enciclopedia Politica a sefului ei rosu, dar care, din pacate, nu are picioarele foarte lungi. Are insa miinile atit de lungi sPionul blond, incit se intinde peste treaba ei si semneaza avize peste avize, toate de ne-legalitate pentru cine nu-i cu aia care trebuie. Mina i se va lungi timp de patru ani, tot incercind sa intinda suprematia baronatului pe tabla de joc cu patratele PSD si PDL. Joi seara, sPionul a participat la primele mutari ale nebunului si ale regelui pe tabla Vrancei la Casa Elenei, viitoarea sa fina. Avantajul e de partea regelui de negru, care se pregateste de o mutare de gratie la cL 1, acolo unde va plasa doua ture PSD pentru calul Didi. Cine e cea care urmeaza a valida mutarea? Ralu, sPioanca prefecta, cea cu avizele, cu circuitul hirtiilor, cu regulamentele noi de functionare a prefecturii, cea care scotoceste cu acul prin tot ce au facut anteriorii prefecti apolitici galbeni si portocalii. Cea care il ajuta pe Marean sa fie si primar, si prefect si presedinte de Consiliu Judetean, dupa modelul politic Traian Basescu devenit de citeva luni si presedinte si premier. Poc! Boc!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.