Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
7 feb 2009 1481 vizualizări
Bostanelul Pupacios si-a revopsit ciuful

Pentru ca grijile ii albisera prea tare parul , Bostanelul nu putea sa pupe dosurile rozelor singerii fara a fi prezentabil. Asa ca si-a luat inima-n dinti si s-a prezentat de urgenta la ciufulitoarea-vopsitoare de serviciu de la coaforul din colt. Pentru sezonul primavara-vara, Bostanelul a ales o nuanta ciocolatio-cacanie, in asorte"â„¢ cu situatia din scolile vrincene si s-a hotarit sa adopte un stil electro-funky-zburlit. Si cum vintul schimbarii sufla si pe la sefia scolilor, Bostanelul Pupacios ar face bine sa lase coaforul din colt si sa pupe, mai cu spor ,macar acum, pe ultima suta de metri.


Taximetristii, dealeri de ciupercute


Focsanii, departe de a fi un mic Amsterdam, locul unde libertinajul nu mai e vazut demult ca un pacat, trage timid din placerea unei tigari cu droguri usoare. Magazinasele care te duc in al noulea cer printr-un singur fum si-au tras intelegere profitabila cu soferii de pe taxi. Pustanii teribilisti, pentru care un pahar de tarie pe la discoteca nu mai reprezinta nicio chestie deosebita, aleg sa dea sms si apeluri la taximetristi sa le furnizeze, in cognito, marfa. Ciupercutele halucinogene si-au gasit astfel cei mai la indemina dealeri. De acum incolo, ca tot se anunta criza economica, parca si vedem ca se vor inlocui comisioanele la pizza, saorma sau capsune de la supermarket, cu tigari in care s-au rulat ciupercute vesele. Daca nu ai bani in buzunar si esti deprimat, macar sa iti iei gindul de la viata asta de cacao.


Ionescu de la Homocea, primar faultat


Primul gospodar de la Homocea, comuna reprezentata de fuste largi si palarii asemenea, si-a dezvaluit marea pasiune din tinerete. Daca acus Neculai Ionescu alearga cu limba scoasa dupa fonduri de la guvernul potrivnit, in anii frumosi si nebuni primarul alerga dupa basica rotunda. De altfel, omul galben al lui Nini si-a dezvaluit oarecum mindru si semnul de bun fotbalist, o cicatrice in dreptul ochiului. Pe care, se pare, a capatat-o de la o partida corp la corp cu fotbalistii meseriasi de la Vidra. Ceea ce nu a dezvaluit primarul fost purtator de jambiere a fost rezultatul partidei cu bucluc.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.