Caterincă Mioritică

Game over pentru Alianta pentru Focsani

Ziarul de Vrancea
31 ian 2009 1329 vizualizări
Au avut o viata cu Bizniitoarea, au pierdut-o cu balaurul cu 10 capete al PSD

Alianta pe baza de stringere de mina dintre oamenii lui Tralala si pigmeii liberali din Consiliul Local de la Focsangeles a mai primit un scurtcircuit. Nu a crapat de la Bizniitoare, asa cum se prefacea ca sufla in iaurt Alin Tralala, dar se pare ca va ajunge kaput, dupa ce justitia a dat dreptate pesedeilor piriciosi ca se vota cu carioca. Viceprimarii se aleg din nou. Dar pina acolo, la Pedelei e linie fierbinte. Suna Marean, Olo, Mortisan si Omul Pinguin Neagu Nisto. Toti sa-i precizeze lui Nicu Frichinoase, lasat stab peste consilieri dupa plecarea Alinului la Bucale, ca-s parteneri si ca tre"â„¢ sa faca love si nu war. Adica, hai sa ne parteneriem, da-i dracu"â„¢ pe liberali cu opozitia lor si hai sa haidem sa avem si noi viceprimari, si lucrari, si bani si trafic de influenta. Cine sta cu limba scoasa sa se priponeasca de birourile prafuite din Primaria lui Didi Mustiuc? Pai face joc de glezne (Doamne fer"â„¢ sa nu le scrinteasca) Nicu Frichinoase Omnipotentul (care vrea ARR, Comisie de negociere, sefie de partid municipal, prim-vicepres la judeteana, ne miram cit mai poate), dar si proful cu prostitutiile intelectuale, Danut Popoiu, looser-ul de la Senat, care daca nu intra la ISJ, macar in dreapta lui Didi sa stea, ca tot se lauda domnia sa ca se inteleg ei foarte bine. De la partenerii Pesedoi, se maseaza pentru zimbetul de poza pentru infochiosc Liviu Oloeriu cu accent pe e, dar si Neagu Nisto Omul Pinguin. Nimic nu este batut in cuie pentru ca Marean nu s-a exprimat el cu parerea care ar fi cel mai bun sa invete meserie de la bunicu"â„¢ Bacinschi. Pentru Postelnicu&co tetrisul la Primaria Focsani pare over.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.