Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
31 ian 2009 1019 vizualizări
Cele mai noi birfe de prin provincia mioritzica Vrancea

  • Raluca nu vrea stropi pe colac


  • De la parter si pina la ultimul etaj, cica e jale! Prefectura a devenit un soi de trib cu conducere de tip matriarhat, unde barbatii sint pusi in sfirsit la respect. Venirea Ralucutei perfecte blonde a impus o serie de norme pitziponcesti prin zona. De la schimbarea parfumurilor de camera, inchiderea usilor cu angajatii pe dinauntru si pina la inlocuirea fanionului dinamovist din vitrina cu carti de drept, Raluca are mult de lucru. Pe linga chestiile de feng shui si chakra, care sa-i atraga energiile pozitive de la Consiliul Judetean, Raluca a mai instaurat o regula, aceea a colacului jos. Maneken pis, epoca ta a trecut! Zic angajatii de prin institutie ca la etajul 1 nici nu se mai concepe ca domnii sa utilizeze tronul. Doar sefa e o doamna. Fiecare cu pisu lui.


  • Crucea Rosie, vesnica verificare de conturi


  • Madame Davidean, purtatoarea de Cruce Rosie pe la noi, s-a apucat de a lansa proiecte pe banda rulanta pentru cetatenii mai bruneti. Nu ca ar chinui-o marinimia, ci se pare ca filiala de jecmanire a mosilor este intr-un kakao destul de maro, in sensul ca institutii de control au blocat conturile pentru a verifica una alta prin ograda preacuratei Rodicuta Davidean. Nu miroase a bine, asta-i sigur si se pare ca la Crucea Rosie se asteapta vremi de doliu. Geaba s-a dus madame pe la Bucale, sa se plinga la doamna Geoana, nu a obtinut nici o mina de ajutor. Davidean tre"â„¢ sa explice cheltuirea banilor de la centru, dar si pe cei din fonduri europene si pare ca e lasata sa isi care singura Crucea. Aceasta ar putea trece si printr-un centru special de vinificatie de la Virtescoiu, unde ar trebui sa invete despre facerea vinului taman cei care nu au voie sa-l consume.


  • Oraselul Copiilor, papusile monstruoase partea a 3-a


  • S-a straduit mos primar Didi sa ii dicstreze pe bighidii de Mos Craciun. A sters figurinele vechi, le-a machiat, a pus sarsafuri noi la oamenii de zapada si tot in bocete au plecat pustii din Oraselul Copiilor. Parintii spun ca mai degraba ar fi trebuit sa boteze locul parcul groazei, la cit de sinistre erau personajele. Unul dintre copii luati de mina de un parinte grijuliu, care s-a straduit sa inlocuiasca jocul video cu o plimbare printre figurinele de iarna, a desfiintat din capul locului Oraselul Copiilor cu care nu pot fi aburiti de Didi. Pustiul, cu o mina in buzunar, i-a transmis tatalui, si el marcat de moaca acra a lui Mos Gerila: "hai, imi mai arati multi monstri d- astia, ca ma grabesc!". "Am de terminat jocul acasa, mai stam?". Ei, vezi mai domn primar? Poate la anul ii pui pe copii sa isi creeze singuri Oraselul de iarna, pentru a avea mai mult spirit de poveste in el, si nu fiori de film horror cum a avut pina acum. Mai lipsea singeroasa papusa Chucky de acolo.





    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.