Caterincă Mioritică

Noi in anul 2000, fara ascultari am crezut ca vom trai

Ziarul de Vrancea
31 ian 2009 849 vizualizări
Copilul neascultator

Anuntul privind ascultarea telefoanelor si stocarea informatiilor despre ceea ce ne spunem unul altuia la mobil a stirnit vii controverse. Printre cei mai nemultumiti de legea data de oamenii mari este si pustiulica de la o gradi din oras. El cu siguranta nu si-ar dori sa lucreze la adunarea informatiilor cind va fi mare. Inca de pe acum e dezamagit ca unii si altii vor sti ce discuta colegii sai de patut si de masa cu parintii. Probabil si grupa mica pitica are nemultumiri cu privire la lectiile pe care le face cu doamna educatoare, la cintecelele de pionieri pe care inca le mai invata, la faptul ca trebuie sa faca nani la prinz, ca sa nu mai amintim de faptul ca baietii sint avertizati ca este urit sa le traga pe fetite de par. Pustiulica vorbeste in fiecare zi cu mami la telefon si ii spune toate lucrurile astea, dar i se pare aiurea ca altii sa stie ca el o place pe Corina de la grupa mijlocie. Si la ce le trebuie oamenilor mari sa stie ca el nu a mincat felul doi?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.