Caterincă Mioritică

Se deschid culoarele secrete de comunicare la Prefectura

Ziarul de Vrancea
24 ian 2009 2714 vizualizări
Secretarul Conserva si purtaciosul Cel mai specialist ar putea reveni in forta la Prefectura Ralucai, care-i de fapt tot a lui Marean.

Despre secretarul Mindrila, cel care a fost prins cu minutele lui doua in mincarea sinistratilor inundati, se birfoteste ca ar fi cam iute la minie cu cea care i-a fost consoarta si nu l-a dat la sictir in perioada cind justitia il cauta si-n cur(surile) de avocat dupa dovezi de cheite de cutii de sardele. Cu toate astea, pasaricile il anunta ca da din coate sa revina ca"¦ director de Cancelarie in Prefectura din postul caldut de city manager sub primarul Danut Nicolas de la Odobesti. Nu doar de secretarul Conserva se aud unele altele. Purtaciosul Cel mai specialist in fermoar la gura, Cata Dragulescu, a luat o optiune si mai serioasa pentru revenirea pe fosta functie. Dragu, asa cu perisorul alb si chipu-i angelic, a lucrat-o in ultima zi de prefectureala pe donsoara CeraSela, ofticat ca i-a luat piinea de la gura si ca i-a scos poza din ziare. Cata Dragu isi filfiie genele prin preajma Ralucutei si pare a fi cel mai iubit dintre umblatorii cu vorba printre pesedeii reveniti din somnul celor patru ani de saracie la functii. A stat cuminte si a asteptat. Si acum va fi si mai secretos in relatia cu presarii, mai ales ca intre cele doua institutii, pina mai ieri dusmance, va rasari peste noapte un pod de flori si se vor deschide niste usi si pasaje secrete. Pentru o colaborare inter-institutionala mai buna... se intelege!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.