Caterincă Mioritică

Cancan adjudean cu jupinul

Ziarul de Vrancea
17 ian 2009 1402 vizualizări
De curind, jupinul sef al Adjudului, onorabilul domn Costica, a facut o vizita in cartierul Burcioaia la solicitarea unor localnici-salariati ai Primariei.

Pina aici toate bune, numai ca domnul jupin era sub influenta puternica a unui amic pe nume Bachus. Acest aspect nu l-a impiedicat insa sa urce in automobilul personal, unul foarte scump, si sa ajunga la intilnirea cu "electoratul". Prima doamna a municipiului, la fel de onorabila jupineasa Michaela, a sunat urgent la Politia Rutiera si l-a rugat disperata pe un agent sa-i caute sotul prin oras, marturisindu-i ca domnul e putin "¦ ametit. Bietul agent, normal ca nu s-a conformat cererii primei doamne, dar a ramas aproape fara glas la auzul rugamintilor fierbinti. Apelind la prieteni, consoarta a aflat unde se distreaza jupinul, conform cintecului "uite-asa ne chinuim, cu pastrama si cu vin!". In aceste conditii s-a creat un comitet de criza care a hotarit aducerea primarului acasa, indiferent de modalitate. Astfel, spargind petrecerea, in Burcioaia si-a facut aparitia un adevarat desant, in fruntea caruia se afla jupinita mica, fiica jupinului sef, la volanul unui Peugeot decapotabil, care, intre noi fie vorba, nu a nimerit declaratia de avere, impreuna cu jupineasa mare si cu valetul Nelutu Serenada. In cele din urma, dupa indelungi negocieri famigliale, jupinul sef a fost imbarcat si dus acasa, la pachet, dar limuzina a ramas la Burcioaia ca un martor tacut al petrecaniei. In urma a ramas neimpacat si un anume amic din copilarie, functionar public, desigur, cu nume de marcuta germana. Cind se mai schimba cite ceva si in Adjud?




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.