Caterincă Mioritică

Alin, Alin, se aud clopote de nunta?

Ziarul de Vrancea
10 ian 2009 3205 vizualizări
Odata cu plecarea Alinului la Bucale, in cautarea scaunului perfect de moale si confortabil de deputat, tinarul presedinte de partid portocaliu e decis sa isi puna si pirostriile, dupa cum au aflat paparatii nostri.

Tinara fericita si blonda care se pare ca va fi doamna sotie de parlamentar cica ar fi fiica unui diplomat cu influenta prin cercurile inalte ale Capitalei. Acum, testul unu a trecut, fata a zis Da. De acum, devine si mai greu pentru ca Tralala, politicianul brate in brate cu Oprisan, trebuie sa convinga socrii ca intr-adevar e scula grea in politica de pe Dimbovita. Si orientarea lui Alin cica s-ar fi oprit la Adriean Videanu, fostul primar bordura, pentru ca in politica se poate face cariera doar daca ai un nas politic pe masura, lectie pe care juniorul pare sa o fi deprins foarte repede. De altfel, Adriean a venit la prezentarea candidatilor la Vrancea si s-a purtat cam parinteste cu politicianul junior, asa ca nu este exclus sa ii duca luminarile de cununie cit de curind, alaturi de Miorita lui. Asta pentru ca fata ar fi cam"¦ putin grea. De altfel, o parte din gasca portocalie de la Vrancea isi doreste ca interimarul sa plece definitiv la Bucuresti pentru ca lupta pentru putere e mai activa ca niciodata in organizatia mosita de tata Mustea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.