Caterincă Mioritică

Se asteapta lupte interne la PD-L Vrancea

Ziarul de Vrancea
10 ian 2009 2625 vizualizări
Dupa ce au fuzionat cu efervescenta, cele doua grupari din PD-L Vrancea ar putea sa se dezbine la fel de efervescent.

In eprubeta experimentala in care s-a amestecat solutia de combinare, PD si PL-D, la momentul post alegeri s-a turnat acidul Mareanitrium. Substanta necunoscuta pina atunci pedeleuronilor a determinat o incepere de separare a celor doua substante, de nature politice diferite. Piriciosii de la partidul eprubeta au scapat porumbelul ca anumiti oameni cu state vechi prin politichie sint negri pamint ca miscarea lor anti-Oprisan si anti-PSD a cunoscut cea mai mare teapa din epoca neanderthalienilor cu diplomat. Fostul deputat Momo, actual pensionar, considerat de multi un fel de intelept batrin al partidului, cica ar fi cel mai dezamagit de imbratisarea dragastuoasa dintre Tralala si Marean, de pe holurile Parlamentului. Momo ar fi amenintat ca daca presul lor interimar nu le aduce functii si nu se lupta ca de la partener la partener pentru Romania cu baronul, atunci isi ia oamenii si pleaca in Congo sau spre alte zari unde dreapta nu da mina cu stinga. Cum Tralala nu e considerat deloc un politician abil, si cum gruparea Stolo-Fluturache a cam flusturat-o dupa alegeri, cert e ca in partidul eprubeta reactiile de respingere vor continua. Daca acestea se vor solda cu o separare deasupra/dedesubt sau eprubeta va exploda, doar cantitatea de Mareanitrium va fi determinanta. Ramine de vazut cum se va pozitiona Mustea senior in noua chimie politica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.