Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
10 ian 2009 2568 vizualizări
Furtuna sufla tare pentru Dumnezeul Merchea

Intelegerea de la Bucale intre pedelei si pesedei a bagat Prefectura Vrancea la fiert. Cum Nelutu Botirlau, barbatul tuturor, e fericit ca va mai prinde patru ani linistiti ca supt-prefect si isi ingrijeste cu sclipiri in ochi cizmele de la inundatii, si celalalt ajutor de prefect vrea sa nu aiba griji de frecus politic. Pai si la cine sa apeleze Manole daca Nini pupa opozitia? Ei uite ca a gasit un socru influent de tinar deputat, care pe deasupra a mai impartit cu Manolo Berchea si sediul mic ca un pitic al partidului cu balanta, care a dat-o de la stinga la dreapta la precedenta guvernare. Asa se face ca Horica Furtuna, al doilea tata politic al lui Razvanel Mustea, s-ar fi bagat sa garanteze un suptprefecte apolitic dar venit din tabara liberala. Si uite asa, se cam prea poate ca singurul care sa plinga la despartire sa fie actualul pref, Mircea.


Nicu Tanase e iar sef. Si-a luat in sfirsit de-o grija!


Nicu Frichinoase si-a amintit ce bine statea el in biroul vechi de director la Arere. Si s-a rugat, in consecinta, de partidoi sa accepte sa ii dea jucarelele cu masinute si volanase inapoi. Pretul reintoarcerii acestuia la autoritatea rutieristica, nici nu vrem sa-l graim, ca in mod sigur avem dreptate. Viceprimarii care nu-s, dar vor fi in curind, vor intelege! Circotasii de la Arereu au si dat pe goarna care era marea placere a lui Tanasel, consilier pedelist, doritor de functie. Cica se face ca lui Frichinoase ii merg mai repede degetelele pe desfacut dopuri de whisky decit sa dea click pe mouse in rezolvarea scandalurilor cu autorizatiile de transport. Pfui drace! Noi nu credem ca se poarta asa ceva! Unul care e pasionat de masini nu poate sa fie rupt in gura si de bauturi de astea cu multe grade scotiene.


Ciuperca apasa pedala pentru Circulatie


Politaiul cu numele care impune cel mai mare respect pe soselele Vrancei, Adi Ciuperca, s-a burzuluit ca a venit vremea ca nici el sa nu mai stea la umbra marilor rutieristi spagulini de la Politia Vrancea. Si daca tot e rost de ample miscari de cadre cam peste tot, insul cu mina flexibila de la dirijatul prin intersectii si-a spus in barba pe care nu o are, ca ar fi bine sa apese pedala la maximum. In fata sa, rulind cu o viteza portocalio-galbena, dupa cum l-au caracterizat unii si altii, cascheta si gradele lui Catalin Stegarescu. Politai care in ultimii ani a avut tupeul limita cu cretinismul sa-l amendeze pe Marean ca parcheaza ca dasteptul, pe unde-i vine, prin locuri nepermise. Gelatul ciupecos, subtirel si dornic de ascensiune cu orice pret, ar putea sa il trimita pe Catalin Stegarescu la munca de jos si sa fie sef la Rutiera. E o chestiune de cita "benzina" are in instalatie.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.