Caterincă Mioritică

Seara negocierilor K1 in politica: Marean vs Marean

Ziarul de Vrancea
6 dec 2008 812 vizualizări
Tandemul Baronu-Manivela a fost scos de la cascaval de Marinica Vanghelica

Ceea ce n-a reusit Alianta DA se pare ca a reusit Marean Vanghelica! Omul care este primar pe persoana fizica la sectorul 5 i-ar fi aplicat, ne scuzati, din motive de rafuiala politica, un cap in moaca lui Marean al nostru. Meciul Marean vs. Marean ar fi pornit de la suspiciunile lui Vanghelion cu privire la baron si fratele sau politic Manivela care ar vrea sa puna mina pe putere la PSD. Drept urmare, Marean de la Sectoru"â„¢ 5 a sarit ca un ciine turbat si l-ar fi bagat in boale pe baron, apropiindu-se frunte la frunte, pentru un transfer de cucuie si dureri de tivgi. Si Vanghelica a reusit sa ii trimita pe cei doi frati de cruce, Opri si Mitrica, la origini, dar si afara din comisia de negociere pentru o eventuala alianta de guvernare. De, cateii si dulaii din Pesedeu au ajuns sa se sfisie intre ei pina sa ajunga la ciolanul puterii aratat de marinar. Lasati ieri la usa lui Base de catre Prostanac, Manivela si Marean baronu"â„¢, cei doi frati de ghidusii pe bani publici din judetul nostru, s-au basicat la maxim fiinca n-au fost bagati in seama la negocierea cascavalului. Gurile rele spun ca cei doi fratiori, care n-au schimbat ghetutele intre ei, super nervosi au pus de un puci, impotriva Prostanacului, constituind ad-hoc aripa moale, semi-virstnica, "Portofel-Manivela" din partid. Desi s-a pupat pe gura cu Marinica-Baronu"â„¢ de doua ori la Focsani, Base le-a zis ieri pas ca si cind nici usturoi n-a mincat"¦nici gura"¦ n-a pupat. Fostul laptar al ciinelui ex-presedintelui Giurgeala, ajuns tucalaru lu"â„¢ Manivela, se da rotund dupa alegeri, prin fituca de partid, ca fiind lider regional, capabil sa participe la masa grangurilor din politica. Aceasta desi Bombonel i-a tras-o acum doua zile peste nas. Ba ca n-a citit statutul, ba ca nu stie cind e congresul, ba ca se trezeste in Hyde Park unde toti cei cu probleme la mansarda isi aduc un scaunel de-acasa si trancanesc vrute si nevrute cui vor sa-i asculte sau nu. Bombo se pare ca n-a uitat cind Marinica l-a trimis la groapa istoriei. Se pare ca cei doi frati de potlogarii din Vrancea ar fi vrut ca partidul sa accepte guvernarea in orice conditii. Din acest motiv au si fost exclusi de la cascaval cu pumnul marca Vanghelion. Sau poate e totul doar o diversiune!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.