Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
6 dec 2008 779 vizualizări
Didi spera sa crape alianta

Didi mustiuc se roaga ca Baselu sa-i iubeasca mai tare pe ai lui pesedisti si sa-i bage in seama la viitoarea guvernare. Motivul? Nu ca ar vrea sa-l vada in sfirsit fericit pe Marean, ci ca sa crape "Alianta pentru Focseni", acolo unde liberalii cu patru bucati de consilieri au tupeul de a impune un viceprimar galben. Didishor s-ar putea sa o ia peste botic, daca e sa ne gindim ca nu trebuie neaparat sa ai cele mai multe voturi ca sa detii o majoritate. Ca doar la alegeri democratii au reusit sa le arate "ciuciuca" social-democratilor.


Unde au disparut liberalii?


Dupa episodul de groaza cu alegerile pentru Parla(freaca)ment, cind liberalii au infrint, partidul galben a intrat la somnic greu, dar cu multe cosmaruri. Nini e dat disparut si nimeni nu l-a mai vazut la lentile dupa ce era cit p-aci sa rateze si redistribuiala de la voturi. Blatul cu Marean, dospit bine, a iesit ca o mare turta servita electoratului. Si penele, intr-adevar, a zburatacit-o din Vrancea! Acum, puisorii galbeni asteapta Anul Nou, sa numere 3,2,1 si sa se scurga acest 2008 de kakao. La trecerea dintre ani, tot ce isi vor dori liberalii e ca lumea sa aiba un blocaj de memorie colectiv si sa stearga umilinta celor 15%.


Ia zi Mareane, Base e beizadea sau ciocoi?


Marean a lu"â„¢ Oprisan, omul cu rosu de la CJ, a parasit Vrancea lui cea draga ca sa trateze cu Baselu sa il ia pe Prostanacul la imparteala cascavalului. Marean e acelasi cavaler al tristei amintiri care in aceasta campanie a facut-o pe papusarul cu mapitoaie grotesti care-i intruchipau pe Base, Taricel sau Draga Stolo. Nu stim cu ce obraz se mai duce Sutzy la Traienica sa ceara bani si marire"¦ Ca sa nu mai amintim ca acelasi Oprisan a spus de PD-Leu ca are oameni potriviti sa guverneze alaturi de pesedisti. Asta dupa ce i-a facut beizadele, ciocoi, dupa ce i-a caftit la placaje ca la rugby si nu le-a dat dat voie sa-si parcheze masinile, culmea, in parcarile sediilor de partid. Si daca tot se baga in seama cu PD-L-ul, sa ne zica Marean: acum, Razvanel mai e beizadea? Dar Tralala? Dar madamele mai sint Pandispan sau Ciocanitoarea Woody? Ipocritule!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.