Caterincă Mioritică

MARI(a)N -ARUL Basesu

Ziarul de Vrancea
29 nov 2008 772 vizualizări
Base v-ar aduce fericirea, dar i s-a terminat benzina Eu sint Basescu! MARI(a)N -ARUL Basescu, nu Traian. Eu reprezint PPPS-ul Protectei Sociale, ăla cu umbrela, si vreau voate in coledziul 2 pentru ca sint singurul care va poate aduce fericirea, cum sta scris si in afisul meu.

Eu de matelotul ala ma deosebesc, ca sa zic asea, ca piperul de sare. Eu am plete, el a renuntat si la ultima suvita. Eu am camasa cu dungi verticale, el a avut tricou cu dungi orizontale. Camasa mea e neagra cu dungi albe, tricoul lui Traienel era alb cu dungi negre. El toata viata pe mare, eu de 12 ani numai prin Europa, pe uscat! El e la un partid mare, eu la unul minuscul! Si exemplele ar putea continua. Dar cum ziceam in afisul meu electoral, eu sint omul cu fericirea. Vrei sa fii fericit? Vino la mandea sub umbrela politica! Eu va dau legi si pentru bobor nu numai pentru mahari. Si sa stiti ca voi iesi deputat cu 45%, ca daca nu m-ar fura astia as lua suta la suta. Voi stiti ce semnifica coruptia? Coruptia semnifca saracie! Apropo ca v-as scrie mai multe pe afis, da"â„¢ mi s-a terminat cerneala. Ca si cu benzina a fost la fel in campanie. Ca daca as fi avut-o m-as fi dus si eu prin coledziu. Asa ca daca tot sinteti patronii societatii dati cu stampila, ca sa-mi cumpar si eu benzina. Hai, pa, pa, pa !


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.