Caterincă Mioritică

La Consiliul Local, ca la partida de golf

Ziarul de Vrancea
8 nov 2008 722 vizualizări
Vazind cam in ce fel defileaza alesii locali pe la sedintele de interes comunitar de la CL Focsani, mai-mai ca l-am crede pe cuvint de manechinuit pe Marean care striga la consilieri sa vie la votat imbracati la patru ace

Recenta intilnire a alesilor bastinasi l-a adus in luminile rampei (ca niste discutii e mai greu sa-i licureasca in minte) chiar pe cel ce se viseaza deputat de Odobesti, Mugurel Malureanu. Beizadeaua portocalie a venit imbracata cu un tricou de golf scump, insemnat la piept cu un aligator, din genul celor folosite de bogatani prin pozele de vacanta. Lui Mugurel i-a lipsit insa crosa, bilutele si, normal, un partener de aruncat mingiuta peste cimpul de batalie din parlamentul local. Bineinteles ca politicianul taciturn ar putea prinde glas sa spuna ca tricoul costa mai mult decit costumul lui"¦ Nicu Tanase din Suraia, par example. Dar totusi, putina decenta. Mai e sa asteptam consilieri in costum de plaja, slapi sau poate pelerinele lui Mos Craciun.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.