Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
8 nov 2008 610 vizualizări
Dansez, doar pentru votul tau dansez Va mai amintiti de domnul deputat de Pascani de Bucuresti care vrea sa fie in urmatorii ani si de Marasesti? Domnul Ciopraga, acest Don Juan de Milcov, care a facut prapad printre babette-le de la Marasesti in toamna?

Aflati ca omul care a impuns-o pe blonda de la Transporturi a avut un prof de bailando cit se poate de dur, Mihai Petre, firavul dansator jurat de la "Dansez pentru tine". Cel care da note pentru pasii de dans se pare ca-i este finut de-a bunelea lui domnu"â„¢ liberal Ciopi. Uite-asa, Mircea Ciopraga face in aceasta luna prin colegiul 5 un continuu "Dansez, doar pentru votul tau dansez" ca sa aiba galbenul destui galbeni prin Parlament sa se duca in vizita la finuti. Ritmul nu e numai in singele marasesteanului de import, dar si in al catindatului cu cioc de la colegiul 2, TuDorel Trofin, care a luat lectii de dans la program intensiv in anii trecuti. Tu liberalule tu, vrei talent?


O glicemie rapida cu un catren?


Cenaclul literar s-a mutat de ceva vreme pe la serviciul de ambulanta Focsani. Intre doua caderi de calciu, sontorogi care au nevoie de restabilirea glicemiei sau niscaiva raniti in accidente, doftorul Danut Ceamburu isi scoate condeiul si creaza. Nu retete pentru bolnavi, ci catrene si rime de amor. A"¦ mor domnule doctor, cu seringa-n brat si cu algocalminu-n vena, cui mai arde de cangrena? Iar cel mai nou volum de retete poezistice a fost lansat de doctorul - poet chiar la venirea controlului de la ministerul dez-imbolnavirii. Cu astfel de piracetame imperecheate i-a convins Ceamburu pe oficiali ca la Vrancea-i sanatate.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.