Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
1 nov 2008 876 vizualizări
Mitrea a stirnit lacrimi, de cascat si plictisealapatie generala la prezentarea candidatilor cu care PSD mioritic vrea sa dea borsul si in Parlament. Printre cei care au cascat cel mai des, in sinea lor doar ca altfel i-ar fi catranit Marean pina la batrinete, au fost edilii de la Focsangeles - Didi Mustiuc - si cel de la Odobesti "sa traiesti" - Danut Nicolas.

Fetele lor tradau faptul ca vineri dupa-amiaza ar fi preferat sa se uite la un meci, sa bea o bericioaica si sa se mai converseze cu membrii familiei proprii si nu cu cea politica. Poate chiar si sa mai faca un proiect pe la primarie in loc sa stea sa asculte cum visatorii din Pesedeu vor patru ani de parlamentarism cronic. La un moment dat, obosit ca a stat atit pe scena, ghinionul candidatului in Colegiul 1 (si nu anticipam aici esecul zdrobitor din alegeri), si Horhe Baesu avea ochii inlacrimati. Nu datorita emotiilor stirnite de discursul lui Miron Manivela, ci din cauza labarelii verbale a acestuia. Daca voi va plictisiti intre voi...


Vine Culai la ENET?


"Pompatii" de la fabrica de caldurici cica nu si-au mai primit banii din august. Marea criza financiara care a atacat societatea de termoficare a lui Popescu ENET a adus un vifor crunt prin buzunarele angajatilor, care tipa pe la usa eternului sef care zice ca pleca, dar nu inca. Angajatii care incalzesc apa pentru dusurile noastre au ajuns sa nu mai aiba bani sa isi achite facturile la curent electric si il ataca cu priviri din care zboara sageti de gheata pe Valter. Cei care lucreaza prin punctele termice din municipiu spun ca locusorul caldut spre caliu al lui Popescu ar putea fi luat curind de Culai Latcan, cel care ar vrea putin si pe la Anvelopa Deputatilor. Cum va mobiliza el focsanenii sa isi achite facturile pe baile in apa clocotita, nimeni nu poate pentru ca sa cunoasca. Ramine de vazut insa ce voturi colecteaza de la ei pe 30 noiembrie.


PSD-istii zic ca nu-si mai vor coledzii inapoi


Alin Tralala l-a suparat tare pe Miron Manivela. Cu un aer superior, sotul doamnei Mitrea a patra i-a transmis papuselului vitaminizat cu portocale mustiene ca dupa 30 noiembrie sa nu-i prinda picior pe linga presul PSD. Asta in cazul in care Alinus pierde lamentabil in fata partidului care i-a pus politica in mina. Daca pina acum s-a ratoit la presa ca nu PSD l-a promovat, iata ca maharii social-democrati l-au dat in primire ieri pe tinarul director care s-a suspendat din functie pentru ca noaptea viseaza cum se lafaie in fotoliul de deputat. Mitrea a tunat si asupra liberalilor sau a altor democrat-liberali care au lasat partidul rosu la greu, sa nu mai gaseasca usa deschisa. Mitrea nu a spus ce se va intimpla daca pesedistii se incuie singuri pe dinafara, inghit cheia si nu mai ies din sedii in ziua alegerilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.