Caterincă Mioritică

Horhe de la Focsani lanseaza maneaua Of, deputatia mea!

Ziarul de Vrancea
25 oct 2008 836 vizualizări
Horhe Baesu si-a tras blog pentru ca nu ar avea bani sa isi cumpere un ziar, daca tot nu a reusit sa distruga unul pe vremea cind era prefecte de judet si marioneta cumatrului sau, baronul.

Ai nu zau? Dar fituica de partid ti-a papat toti bani? Si, de bucurie ca a scapat mai ieftin, fostul prefect prelucrator prin aschiere la Romseh, devenit mai apoi licentiat la fabrica de diplôme de la FAPA, a dat aplaudacilor cite o pizza si un cico. Pesedistul care mai vrea sa frece mentosanul patru ani la Deputati isi doreste ca prin intermediul unei adrese de net sa ii determine pe focsaneni sa il trimita pentru inca patru ani in parlament pentru ca mai apoi, in 2012 sa-l incotopeneasca primar in locului lui Didi, dupa cum singur a glasuit. Bla-bla-urile nu conving pe nimeni, insa criminal de sugestiva este poza de prezentare de pe blog. Horhe Baesu sta cu o mina intinsa a cersit si cu una dusa la inima, de ne face sa credem ca are palpitatii si are nevoie urgent de un extraveral. Du-te nene la spital de te doare ventriculul sting! Burta revarsata peste curea (si n-are bani sa isi ia ziar) si ochiul mijit smechereste duc mai degraba spre o poza de album de manelist. Asa ca, Horhe de la Focsani mai avea sa isi puna pe blog, pe linga ineptiile din mintea lui, si o melodica de suflet. Sa moara toti dusmanii din coledgiu ca n-are valoarea si prietenii lui!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.