Caterincă Mioritică

Cu un sarut nu se cistiga fotoliul pierdut

Ziarul de Vrancea
4 oct 2008 856 vizualizări
Mirela spune drept, cu ce parfum se da Didi? Scena demna de o seara "Din Dragoste" cu Mircea Radu la Consiliul Local Focsani. Reintoarcerea Mirelei Bizna, fosta doamna de fier, in sala unde i-a scos peri albi lui Didi si unde i-a facut pe pesedisti sa o ameninte cu bataia s-a lasat cu sarutari tandre, imbratisari si povestiri amabile cu fostii colegi de Alianta

Printre cei mai bucurosi ca o vad pe blonda matrasita de Tralala s-a numarat tocmai cine nu te-ai fi asteptat, Didi Bacinschi. Primarele, folosindu-se de sarmul cu care da pe spate si in campanii, a tucat-o afectuos pe Mirela si i-a urat bun venit. O urare si un zimbet care s-a spart la anuntul votului comisiei. Mirela, nu e de ajuns ca Didi te iubeste, daca Alinus zice ca nu ai fi fidela in cuplul politic democrat-liberal. Divortul cu tambalau dintre Mirela si Alin nu s-a incheiat insa. La iesirea din sala de sedinta, doamna si-a scos din nou coltii si a declarat ca in "Terminator": «I\'ll be back!» Si poate chiar cu o candidatura in colegiul Marasesti pentru deputateala. Ca o aroganta, Mirela ar putea arunca cu basculante de bani numai sa-i puna piedici tinarului impertinent Tralala. Pentru ca o femeie este de trei ori femeie. Iar un barbat, uneori nici jumatate de barbat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.