Caterincă Mioritică

Primaria, pierduta definitiv in Tabelul lui Mendeleev

Ziarul de Vrancea
4 oct 2008 628 vizualizări
Primaria Focsani si cei care scriu la minunata revista care nu e citita de nimeni, "Focsanii", au avut cel mai probabil corigente pe la biologie si chimie la generala si liceu.

In recentul numar al varzei cu titlu pompos de revista a cetatenilor, colectivul de la Comunicare, condus de Danut Cazaciuc, cel cu SEx-ul de la CL, se face de tot de kakao si incurca gazele. O simpla litera in plus si, pentru redactia de la "Focsanii" se pare ca oamenii traiesc respirind nu oxigen, ci dioxid de carbon. Din cite stiam noi, nu sintem extraterestri si nici nu traim prin grote pe Marte. Si, domnul Cazaciuc, pustiul de la clasa a IV-a ride de tine de se strimba cind ii spui ca arborii produc CO2 pentru a sustine oamenii in viata. Daca in biroul de creatie e prea mult creier incins de la astfel de aberatii, atunci poate ar trebui sa mai dati drumul la geam. Sau sa va plimbati putin prin gradina publica, sa va oxigenati. Sa observati ca oamenii, surpriza, nu respira dioxid de carbon ci, ca sa vezi, oxigen. Rasfoieste mataluta un manual de bio sau chimie! Punem pariu ca nici nu stii ce-i ala Tabelul periodic al elementelor Mendeleev. Dar, pina la urma, bine ca nu spuneti focsanenilor ca traim respirind Clor sau, fereasca Cel de Sus, Radon.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.