Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 sep 2008 799 vizualizări
Ce mai spune gura tirgului despre VIP-urile locale

Niky Moise, scapat de cancer de hoti


Cineva s-a gindit la radiatiile pe care prima ureche si primul esofag al judetului le suporta in fiecare zi si l-a scapat de pericolul unei morti in chinuri. Niky Moise, directorul Spitalului Sf. Pantelimon, a fost vindecat de sprijinitul telefonului in barba toata ziua, de un ciorditor chiar din sinul sectiei unde halatul democrat-liberal trateaza pacientii. Pina la urma, cel care i-a subtilizat telefonul lui Niky a tinut cont de atentionarile specialistilor, care spun ca utilizarea excesiva a telefonului mobil poate genera cancer. Si cum ORL-isti in Vrancea sint cam putintei, nu ar fi avut cine sa il trateze. Hotul are insa si un motiv de amuzament. Daca este insa sa ne luam dupa cit s-a plins Niky dupa celular, mai ca am crede ca a pastrat sms-urile in care ii facea in ciuda lui Nicolaescu ca nu i-a iesit operatia de extirpare a malformatiei democrat-liberale din fruntea Spitalului Focsani.


Avem si noi Dolanescul nostru: Ion Pomana


Premarele liberal de la Brosteni, Ion "Pomana" Bucur, poate trece nestingherit pe la petreceri drept un mare folclorist-politic in viata. Acest Ion Dolanescu carunt si cu proteza sclipind in neon, de pe Valea Milcovului, face mai multa atmosfera decit falsonetii de la Taraf TV. Punem pariu ca gospodarul migrator are acasa teancuri de viniluri si in fiecare seara, in fata oglinzii, isi exerseaza schemele de adevarat traitor al mesajelor muzicii populare. Cunoscator al repertoriului de petreceri, «Pomana Dolanescu» traieste pina la lacrimi, ducind mina la inima si cintind vecinilor de pahar. Asta chiar daca in periplul cintecului popular mai nimereste si pe la mese... social-democrate. Ei, dar daca are si doua folcloriste linga el care sa-i ridice... glasul, Dolanescu de la Brosteni chiar merita sa ajunga la Tezaur folcloric.


Fetelor, maritati-va sa-i luati banii lui Marean


Primul burlac al judetului nu a renuntat la obiceiul de a da bani la miresele furate si aduse de nuntasi la o ultima distractie fara barbati prin discoteca. Cuceritorul si sarmantul, le ia de git pe doamnele proaspat legate pe vecie de spalat sosete si calcat gulere de camasa si, cu arogante de cite 100 de euro, le ia mintile de la chinul vietii in doi. Nu intelegem de ce mai da bani la insuratei, din moment ce locatarul de la CJ nu este cel mai mare fan al vietii in doi. In postura de baron burlac sadea, «el presidente» investigheaza tot ceea ce este de controlat. Ceea ce mireasa si mirele nu mai au voie sa faca dupa ce jura credinta si dragoste vesnica in fata popii.


Senatorul "suceste monitorul"


S-a finalizat nebunia cu impartitul colegiilor si s-a parafat intelegerea, cica secreta, intre liberali si social-democrati pentru Parlament. Acum, catindatii au si ei ragaz sa se ocupe de imagine si de invatat de pe wikipedia doctrinele partidelor. Bun, dar daca tot traim in epoca internetului si a fisierelor donwloadate, poate ca anumiti candidati, nu le dam nume ca ne este noua rusine de rusinea lor, ar trebui sa invete sa isi roteasca pozele din format electronic, pentru electorat. Asta ca sa nu mai stea cu gitul sucit in fata calculatorului, sa se admire in poza de campanie. Nu va mai povestim despre un anumit liberal, care se viseaza senatorul Mazere, care suceste monitorul, cel de la calculator, nu fituica de partid, ca sa se vada drept in posterele pentru uninominal. Sa nu stea de-a curmezisul si dupa 30 noiembrie... O fi si asta un semn!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.