Caterincă Mioritică

Fevronica, mai dulce savarina la Nini decit la Marian

Ziarul de Vrancea
27 sep 2008 998 vizualizări
farmacista zice ca-i mai bine cu un bou care recunoaste, uneori cind e bou, decit cu unul care se crede ... baron

Fosta "Senatoare-savarina PSD", Fevronica Stoica a fost la fluturat baloane galben-albastre in fata lui Tariceanu si a candidatilor liberali pentru fotoliile pufoase si aducatoare de somn cu sforaituri prin Parlament. Dibuita de un jurnalist central, care o tinea minte de pe vremea cind strimba din nasul de social-democrata la prajiturile de la bucataria Senatului, Elena Udrea a liberalilor vrinceni i-a explicat cum e cu trecerea de la un pol politic la altul printr-o suge...stiva miscare stinga-dreapta din cap. Cam asa oscileaza doctrinele la politicienii nostri. Cum isi face volum o demoazela la par, fluturindu-l de la stinga, normal, spre dreapta. Abilitatile de politician ale doamnei farmaciste nu sint contestate de nimeni. Daca Elena lui Base si-a demonstrat calitatile dind din andrele, Fevronia noastra, Elena intii a lui Marian si acum a lui Nini, si-a aratat indeminarea cu sarmalute impachetate chiar de ea, degustate de senatori pe holurile institutiei in mandatul 2000-2004. "Acum sintem la PNL, la domnu\' Nini. Nini Sapunaru! Baiat bun, nu ca Oprisan, asta daca greseste recunoaste: «Ba, sint un bou, am gresit!»", a pus Fevronica in paralel atitudinile de sefi ale celor doi lideri politici mioritici, dupa cum a relatat jurnalistul de la Gandul. Deci, mai buna savarina la liberali. E mai zemoasa! Ne injuram, ne porcaim, dar macar la urma cine e "bou", recunoaste. Dincolo, chit ca era conducator de turma, Oprisan nu recunostea starea primara, dupa spusele "senatoarei-savarina". Aici e ca in "Visul unei nopti de vara", porti pe crestet un cap de animal, dar te crezi frumosul-desteptilor. Asteptam ca zinele (electoratul) sa se induplece si sa-i trezeasca dupa somnul de campanie, sa se vada asa cum sint.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.