Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
13 sep 2008 813 vizualizări
Concedius interruptus Sefu' de la Police de la Vrancea, Scandel Doaga, a fost nevoit sa-si intrerupa minunat de concediu la Monte Carlo pentru ca lacheii lui MO de la Finante s-au apucat de niste controale inopinate.

Se pare ca "mustele" cu detector au tras la proiectele Sapard derulate de membrii familiei politaiului sef. Si, ca sa nu fie cu suparare, dar cu dedicatie speciala, finantarile au fost blocate. Si uite asa, Scandel s-a ales nu cu bronz de Coasta de Azur, nici cu sacose pline de cumparaturi, dar cu nervi, multi peri albi si ceva tremurat din genunchi pentru functia sa.


Armencea pleca cu Primaria la team-building


Primareala se tine cu team-building-uiala. Cel putin la Adjud, acolo unde premarele cititor fidel Costi Armencea da strigare la final de saptamina si functionarii de la primarie isi iau undite, palarii, momeli si pelerine de ploaie si se duc in Delta. La relaxare si discutii secrete despre una-alta, proiecte, finantari si multa politica social-democrata, toate tinute in corturi la lumina felinarelor, la susurul apei. Surse nemultumite ca nu merg si ele la peste la balta spun ca Armencea pleaca cu jumate din primarie, numai cei din gasca primarului, administratorul de cantina ocupindu-se de mincare, iar un fost consilier binevoitor da motorina. Sa tot o tinem in primareala. In caz ca se intimpla ceva in Adjud, Doamne pazeste, primarul e cu batul in balta dupa mormoloci sa-i puna pe gratar. Ca din cei lingai are linga el.


Ciorici tine biroul de director la Finante incuiat


Fostul dereftor de la Finante, Eugen Ciorici, dupa ce a ajuns la Bucale si ia un salar mai mare decit Varujan si-a spus ca e mai bine sa-si tina ferecate secretele de la Directia de Finante de la Vrancea. Si numai bine ca a plecat omu\' si s-a facut ca uita sa predea biroul de mare sef peste banisorii vrincenesti. Noroc ca atunci cind a incuiat nu a uitat-o si pe secretara inauntru. Asa se face ca actualul director, Constantin Grigorica s-a instalat intr-un birou sub demnitatea sa, cel de adjunct. Ca sa nu mai spunem ca si Ghionea, adjunctul, nici el nu sta unde ar trebui, ci uitat pe la un etaj pe undeva.


"EVA" si-l cauta pe Adamul ei la Politie


S-a intors manechinuita lui Danut Fatu. Si e nf. Disparuta din peisaj pentru o perioada, gratia s-a intors ca o boare si a inceput sa se poarte cam birjareste prin birourile de la Politie. Supararea ei este de inteles din moment ce brunetica nu-l gaseste pe dragutul ei la munca. Danut e ocupat, are de condus destinele de la rutier, nu se poate sa stea numai la sedinte in particular cu domnisoara subtirica, fandosita si sictirita ca nu-l dibuieste. Un nou motiv de chicoteli pe la domnii politisti, niste insensibili la drama celei care s-a botezat EVA la numarul de la masina. De ce EVA? Vrea sa fie ea ispita la pacat? Si marul in care birou e? Punem pariu ca toti politistii stiu.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.