Caterincă Mioritică

Unii rod la ciolan, altii la unghii

Ziarul de Vrancea
6 sep 2008 698 vizualizări
Nicu Tanase, democrat si liberalul din CL, are un obicei foarte neplacut pentru ditamai omul politic, sef de trib la PD-L-ul focsanesc: isi roade unghiile.

Il anuntam pe sefu\' democrat ca am trecut de comuna primitiva si undeva prin civilizatie s-a inventat unghiera sau forfecuta si nu se mai practica scrisnitul din dinti si rotunjirea unghiilor cu limba. Si mai ales, nu mai faceti asta lunea, ca e superstitie ca iti merge rau toata saptamina. Si uite ca mai mult ati "frecat-o la rece" prin CL, decit sa realizati ceva notabil. Si nici nu va mai lasati resturile de unghii prin sala de sedinte, ca nu se stie ce coleg bine-voitor le ia sa va faca vraji! Daca tot aveti dexteritate la unghiile de la miini... La picioare ajungeti sa va faceti pedichiura la fel? Daca nu scapati de ticul cu rosul unghiilor va recomandam ardeiul iute.


Mirela, vrem si noi sa ne alegem!


Doamna cu nume in cheia sol deschide o noua pagina de istorie recenta administrativa. Ex- doamna de fier a CL Focsani, considerata si cea mai vocala dintre alesi (poate doar datorita numelui) MI-RE-LA, cere nici mai mult nici mai putin decit sa fie validata ca ales local la urmatoarea sedinta ordinara. Aceasta in conditiile in care mandatul pierdut prin excluderea din PD-L a fost gasit de un judecator milos si inapoiat fostei proprietare cu un bonus de 3.000 de lei. Anuntam pe aceasta cale ca alegerile locale vor mai avea loc, teoretic in anul 2012 si poate ca atunci daca MI-RE-LA va candida singura se va si alege. Altfel putem forta si noi o cerere la secretarul municipal sa ne valideze niste mandate de consilieri locali, chit ca nu sintem membri nici unui partid.


Didi Baci nu-si strica orele de masaj "thai"


Asemeni lui J. R. Ewing de Slobozia, alias Tintareanu, si Baciului nostru municipal ii place masajul"¦ thailandez. Dar atit de tare incit nici in ruptul capului nu renunta la cele trei sedinte de relaxare saptaminale. Circula zvonurile ca odata a refuzat chiar o intilnire de taina cu seful sau de partid, pentru ca avea programare la masaj. Asa s-a intimplat si joi pe la orele 18.30, cind intreg aparatul tehnic din Primarie se dadea de ceasul mortii sa intocmeasca proiectul pentru apa calda, timp in care Didi se dedulcea cu niste masaje cu uleiuri parfumate, prin diferite zone ale corpului edilitar-gospodaresc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.