Caterincă Mioritică

Sa moara ENET-u"! Traiasca apa incalzita la bidon!

Ziarul de Vrancea
23 aug 2008 908 vizualizări
Pentru curiosii care se tot intrebau cum se spala directorul Popescu ENET pe timp de racire a apei de la dus, aflati metoda empirica utilizata de cel mai injurat focsanean din ultimul sfert de veac.

In timp ce noi faceam sa se roteasca ca nebunul contorul de la gaze cu zeci de oale incalzite pe aragaz, Valter Popescu se ruga de Romica Jurca de la Meteo sa anunte soare orbitor. Motivul: o zi intreaga, pe balconul apartamentului directorului fabricii de caldura erau asezate frumos zeci de bidoane inchise la culoare. Nu erau pline cu muraturi, ci cu apa! Cel care tipa si bate din picior ca sistemul unei centrale unice este cel mai bun a demonstrat ca de fapt ne putem spala asa cum faceau vara, la tara, bunicii nostri. Punem apa la soare si seara e calda si face si spuma gelul de dus in ea. Aflind de modul de incalzire al apei patentat de Popescu ENET, Didi, fudul ca are centrala termica (deci si el i-a spus «hai sictir» lui Valter!), i-a transmis lu\' ditamai directorul specialist de renume mondial in la cite grade fierbe apa sa isi puna baliuta pe acoperis, ca asa sigur va fi clocotita! Si uite asa sint condamnati focsanenii sa zaca in propriul jeg, in trei litri de apa incalzita pe balcon, si sa uite de functionarea dusului. Ce te faci insa daca stai pe nord si e umbra? De unde iei soare? Te duci la vecinul de vis-a-vis pe balcon cu ligheanul?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.