Caterincă Mioritică

Bostan, pe urmele fostului vice Kolestone

Ziarul de Vrancea
23 aug 2008 882 vizualizări
A izbucnit o adevarata epidemie printre barbatii de virsta a doua. Frustrati probabil ca podoaba capilara nu mai este la fel de ravasitoare ca la tinerete, domnii au dat iama in rafturile cu vopseluri destinate doamnelor.

Ultimul rapus de reclama mirabolanta cu Andreea Marin Banica si pletele-i castanii protejate de balsamul cu ulei de masline a fost generalul Iordache Bostan. Dupa revenirea din concediul de odihna, primul prof de mate din judet a afisat o freza cu mult mai colorata decit firele albe cu care plecase in iulie, lasindu-i putin invidiosi si pe colegii de serviciu. Si parca si increderea i-a revenit. Noi stim ca si Brad Pitt a apelat cindva la o astfel de schimbare la fata, dar totusi... Urmeaza sa ne intilnim cu Bostan la coafor, sa isi intinda parul cu placa, sa se penseze, sa-si faca manichiura si, de ce nu, sa se epileze pe piept. Nu mai vorbim de citeva exercitii la sala"¦ caci «generalul scolilor» si-a pus in gind sa dea exemplu fetitelor mai durdulii pe care le vede in scoli si sa aiba grija de silueta. Bostan si-a propus sa dea jos nu mai putin de 10 kilograme, cele in plus peste stas. Pentru un matematician e simplu de calculat: greutatea impartit la inaltimea (in metri) la patrat. Si ca sa vedeti ca si unui barbat ii place sa se priveasca in oglinda, ghiciti ce tine Iordache Bostan la piept! Un coltar! Pentru cei tineri, este sinonim cu un pieptene.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.