Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
23 aug 2008 819 vizualizări
Nu faceti ca popa, ca patiti ca el! Vorbesc babaciunile credincioase de prin cartier ca popa Tragoi a fost prins cu sutana in barba si cu rusinea in treaba. Nu am gasit alta rima

Ibovnica de la Cimpineanca avea si ea un sot muncitor prin Italia, care s-a gasit sa se intoarca taman intr-un moment de intimitate pro...fund. "Italianul" nu a stat mult pe ginduri si i-a aplicat popii Tragoi o penitenta dura, de se intrebau credinciosii la slujba de duminica de ce este omul Domnului atit de tras la fata si cu privirea pierduta. Iaca cui pupati voi miinile! Unuia care umbla cu degetele nu prin mir si busuioc, ci pe la carnite crude! Din cite povesteste gura tirgului, acesta nu este primul episod "porno" al popii Tragoi. In urma cu citiva ani, fata bisericeasca ar fi intretinut pe o domnita ce putea sa ii fie fiica si era des vazut alergind intr-un suflet, nu la slujba, ci la diverse ofertante de placeri de prin cartier. Si cu toate astea, mai marii clerului de pe la Vrancea il tine in altar. Popa Tragoi, sfiintia sa, deschizatorul de picioare!


Nicu Tanase savirseste crime la adresa modei!


Demn urmas al ostasilor romani, Nicu "Claudius Nero" Tanase, acest imperator fara toga de la PD-L Vrancea, a scrintit-o din nou in incercarea sa de cucerire a focsanenilor. Noua moda a frichinitului democrat o reprezinta sandalele negre asortate, cum altfel, cu sosete negre. Daca isi lua albe mai-mai ca l-am fi banuit de a fi fan al lui Michael. Dar asa, ne simtim ochii agresati si nasul detectind mirosuri grele si il avertizam pe cochetul ales local ca tocmai a savirsit o crima la adresa modei. Jean Paul Gaultier ar tipa crizat si s-ar ascunde in Muntii Vrancei timp de un veac dupa o confruntare cu combinatia vestimentara "de coma" a democratului. Domnu\' Tanase, nu v-a vazut nevasta cind iesiti asa din casa? Pentru sezonul toamna-iarna ce ne pregatiti? Poate niste ciubote cu margini de blanita, pantaloni la dunga si pulovere cu modele suedeze? Stiti de ce nu isi luau romanii sosete? Pe linga faptul ca le era cald, isi lasau picioarele sa respire. Membrele candind de mirosuri din sosete i-ar fi avertizat pe barbari de pericol.


Costica Neata, un taran cu Armani


Seful de la Agricultura, Costica Neata, si-a luat costum de fite. Armani, cica. De care se dezbraca atent pe unde merge ca sa nu-i lase cute si sa nu-l agate. Sacoul este aratat absolut involuntar la toata lumea, ca toti sa vada eticheta pe care scrie pompos Armani. Noi sintem curiosi de unde a avut primul taran al judetului (nu il jignim, dar e director la Agricultura si Dezvoltare Rurala si ar trebui sa promoveze itarii, iile, bunditele si opincile) bani sa isi achizitioneze obiectul vestimentar respectiv. Care, pentru cei obisnuiti sa respire numai pe la Milano si Paris, se stie ca iti foreaza adinc in buzunare si conturi. Ca doar nu si-o fi tras ditamai directorul o facaciune. Si mai merge si asa ostentativ cu ea. Pai la costum Armani se preteaza si un ceas de firma. Am vazut noi in Piata Moldovei unul galben, lucios, pe care scrie mare D&G. La tigani. Si la un boutique tot prin Hala gasiti si boxeri de la Botezatu. Dar musai sa trageti elasticul de la chiloti peste camasa, sa se vada firma.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.