Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
9 aug 2008 787 vizualizări
Tinjala tinjeste la Doi s'un sfert Ne-a soptit o pasarica cum ca jocurile la "Doi s'un sfert" sint deja stabilite. Dupa metoda "Biletelul impaturit", dorim si noi sa va scriem un nume, sa vedem daca avem stofa de Mama Omida sau nu.

Cica domnu\' politai sef de la Marasesti, Vasile Tinjala, pentru ca a prestat bine la alegerile locale si a iesit cine a trebuit la Primarie, va fi rasplatit pentru munca asidua cu postul caldut ocupat pina mai deunazi de colonelul Dumitru Paraschiv, intre timp avansat la Serviciul de Protectie si Paza. Se pare ca Nini il prefera pe marasestean in detrimentul tinerelului Sorin Vasile, cel care sta geana pe actorii scandalului CD-ul din armata. Si viitorul sef de la "Doi s\'un sfert" nici nu da semne ca ar avea aceleasi vicii bahice precum predecesorul sau. Prezent la tol festiv la Mausoleul Eroilor Marasesti pe 6 august, acesta si trupa sa de politai s-au racorit dupa depunerea de coroane la barul de pe E85 cu apa. Speram si noi ca tinjeala lui Tinjala la sefia "Doi s\'un sfert" sa nu fie doar "aqua chioara".


Oprisan si Mustea, cafele la Universitate


Ce ar putea avea in comun un pesedist sadea cu un finantist pedelist, care prin campanie si-au scos unii la altii ochii si s-au improscat cu laturi? Credeti ca s-ar putea intelege un baron cu seniorul care i-a dat afara pe omenasii lui Alin Tralala din sediul Bancorex? Gurile rele si ochii vigilenti i-au dat pe goarna pe Marean si pe Serban Mustea cum ca se suporta fara injuraturi si au cam facut un obicei (prost, ar comenta rautaciosii) din a se intilni pe sestache la cafele si kentase (prietenii stiu de ce!) pe la diferite bistrouri si pub-uri de fitze pe la Universitate, la Bucale. Paparazzi care i-au ginit pe cei doi barosani ai politicii de pe Milcov nu au reusit insa sa citeasca pe buze ce puneau la cale cei doi. Cum intre timp coconasul Mustea vrea la Deputatie, se prea poate ca taticu sa fi "negociat" o strategie de non-combat cu adversarii din PSD. Pe acasa, daca la Capitala barosanul cu cascavalul sta la taclale cu El Presidente, pe la Focsangeles, Alinus sta spasit, cu coada intre picioare, cu zecile de minute pe linga masina lui Mustea ca sa schimbe si el ceva impresii. Cum sa mai faca in procesul cu viceprimarii, ce sa mai zica prin conferinte, cum s-o mai linisteasca pe "Doamna de fier", d-ale Cacainei. Si Mustea il lasa sa-l astepte, ca doar el e cu banutul, nu?




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.