Caterincă Mioritică

Adevarata comanda pentru PD-L Vrancea

Ziarul de Vrancea
2 aug 2008 839 vizualizări
Portocaliii adorm cu capul pe tastatura dupa ce posteaza pareri pe site-ul ZdV. Din acest motiv vin mereu obosti in conferintele de presa

Textul acesta, spre deosebire de toate cele aparute in ziar cu adresa directa la evenimentele mai mult sau mai putin placute din partidul lui Alin Tralala, este comanda! Comanda de la colegii nostri pe care comentatorii plicticosi ai PD-L mioritic ii tot acuza ca iau o circa de bani sa bage vrajba in puritate si bunatate de partid. Nici vorba ca la voi in partid e ceva putred si miroase de la o posta, mass-media e cea ofticoasa si vrea sa va aranjeze! Nu va mai stresati atit ca ajung scrisori anonime mai intii pe la ziare si apoi pe la partid, in politica rufele se spala in public. Si daca tot ati descoperit voi de ce scriu ziaristii, atunci sa le spunem si noi cititorilor cum nu va gasiti voi somnul in fiecare noapte si stati ca descreieratii sa bunghiti toate textele care scriu realitatea necoafata din PD-L. Aveti departament de spalaturi si pupici demagogici in partile moi ale sefilor? Noaptea, pe la ora aia, ati putea face lucruri cu mult mai placute decit sa ocupati spatii intregi cu baliverne si laude de doi bani la adresa unor tentative de politicieni de al caror talent ne cam indoim, cel putin pina dupa parlamentare. Si sa mai spunem ca stim ca voi va pupati singuri prin unele locuri? Nu mai spunem, ca e rusine sa te lauzi singur! Nu-i asa domnul consilier Tanase, fost fruntas taranist? Daca tot aveti pareri obiective si pozati in politicieni din noua generatie, de ce nu va scrieti numele adevarate, de ce nu dati comunicate? Sa afle toata lumea cit de narcisisti sinteti domnilor democrati! IP-urile se pot verifica, domnilor, si nu e frumos ca o discutie sa se tina pe forum intre aceeasi persoana democrat si liberala dedublata, care se intreaba si isi raspunde sub diferite pseudonime! Dar de copiii pe care i-ati platit in campanie sa va faca imagine pe forum de ce nu spuneti nimic, domnule Alin? Rusinica! Si inca ceva! Nu sinteti pedisti destui daca pe web nu va dati fudui! Aprosos, daca va adunam vechimea la toti laudaciosii nu adunati nici macar un an de zile in partidul prezidential. Pentru atit am primit bani de la colegi, atit scriem!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.