Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
26 iul 2008 754 vizualizări
Gicu Avasiloaie, Ginerica de la Politie Seful militienilor de la Focsani, Gicu Avasiloaie, s-a ales cu o noua porecla printre subordonati. Cum de la numirea sa in functia de conducere nu se desparte nici in ruptul capului de costumul inchis la culoare, cu dungulite, camasa si cravata, oamenii care ii dau raportul l-au botezat "Ginerica".

Lui Gicu Ginerica nici ca-i pasa, mai ales ca a muncit din greu sa ajunga atit de sus. Lumea si-l aminteste pe cind pazea usile pe la BCR sau vremurile cind cara cu mare dibacie fondurile pacalitilor de la Gerald. Costumul lucios, freza facuta, apa de colonie si uleiul de par, toate contureaza imaginea unui Gicu imbunatatit. Pacat ca-l tradeaza fata.


Popoiu nu-si declara tariful orei de "prostitutie"


Pe ideea: halatul, cit e halatul, vrem si noi sa stim cit poate aduna un prof din meditatiile date copchiilor care la orele de la scoala au preocupari diferite decit integralele si matricele insirate pe tabla sau prin manuale. Printre cei care au recunoscut ca se prostitueaza cu tabla-n sufragerie, intelectual numai, se afla fostul general al scoalelor, Danut Popoiu. Dar o face protejat din moment ce nu transpira nimic in declaratiile de avere. Proful de mate a "omis" sa isi treaca in declaratia sa de la Consiliul Local care e tariful practicat pentru explicarea Teoremei lui Pitagora. La cit or fi de consistente, pina ce si un om al cifrelor se incurca la adunari. Lucrati domnu profesor dupa metoda liniutelor. O liniuta pentru un milion. Aaaa, sint prea multe liniute... Extrageti un radical!


Noi destinatii turistice: dusurile cu apa calda!


Se tot intreaba lumea prin oras cum se face ca nu au venit acasa "italienii"?! Mirare mare ca pe strazi nu se parla italiano, nu vezi tu un tricou negru mulat pe o burta nesimtita pe care sa crape cauciucul cu D&G si nici macar nu vezi masini cu numere straine din care sa urle Guta. Motivul este unul simplu: avertizati de rude ca la Focsangeles nu curge apa calda, macaronarii isi mai amina intoarcerea triumfala. Pina s-or stringe in cele din urma restantele la ENET, "italienii vero" o dau intr-un fel pe la mare si munte, acolo unde au capiat pe toata lumea cu fitzele lor si cu ghiveciul lingvistic pe care-l maninca. Nu doar ei cauta scoici pe la mare, ci si multi dintre alesii focsanenilor. Vaduviti de dusuri cu apa calda si mult clabuc, multi si-au luat concediu si s-au cazat in hoteluri de multe stele cu vedere spre mare. Sa nu credeti ca stau pe plaja sau fac plimbari la obiective turistice. Pentru focsaneni, cabina de dus cu apa fierbinte este cea mai tare destinatie turistica din aceasta vara. Agentiile de turism ar trebui sa se gindeasca la niste trasee gen: cabina dus - jacuzzi - cada plina cu spuma - piscine cu ape termale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.