Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 iul 2008 742 vizualizări
Atomei asigura tancuri Zice-se ca fostul ales local liberal, Stefan Atomei, s-a aranjat. Desi nu a mai prins un locsor in Consiliul Local de la Focsangeles, seful sau pe linie de partid l-a recompensat binisor pentru treaba asidua depusa in campanie.

Asa se face ca domnul de la asigurari a primit cica un contract barosan pentru armata. Si cum pe acolo sint tot felul de lucruri de asigurat, de la tancuri, masini, puscoace, si de luat banii pe ele, sintem siguri ca Atomei ii multumeste inzecit lui Ninishor pentru mana cereasca picata. Asta este spiritul intreprinzator liberal modern! Dar oare galbirorii s-au gindit sa-si asigure inimile si nervii pentru parlamentare? Si-or fi impartit ei colegiile, dar o sa le fie greu sa-i trimita in preistoric pe dinozaurii clienti ai DNA de la PSD.


Cu cine se inchide Fatu in birou?


Seful de la Rutier, Danut Fatu, are si el topmodela lui. Pe care o tine la raport despre analiza si prevenirea criminalitatii chiar la el in birou. Spunem in si nu mai multe pentru ca, prevazator, seful de la Circulatie pune zavorul la usa si ii plaseaza pe colegii sai sa aiba grija sa nu deranjeze careva. Si cum zvonoteca a rasuflat in afara Politiei ne inchipuim ca oamenii de paza nu au stat numai geana pe cine trece pe culoar, ci au mai aruncat cite o ocheada si pe gaura cheii, ca sa nu mai spunem ca au fost atenti la nodul de la cravata al lui Fatu sau la glossul intins al firavei domnisoare. Cita rautate printre colegi...


Rateuri legislative cu doamna sub


Mioara "Diana Petrescu" Flenchea, adica Madam "sub" de la prefectura, este, pe cit de mare pe atit de mirabolanta. Doamna atrasa in trecut irezistibil de anumite colaborari, se da rotunda acum ca ar sti legile dupa care functioneaza Romanica. Nu mai departe saptamina asta, la un video-chat cu ministrul cu nasul lucrat de la Sanatate, madama l-a contrazis pe Nicolaescu in privinta vinzarii cabinetelor medicale. Doamna "sub" nu mai era la curent cu faptul ca ordonanta 110/2005, declarata neconstitutionala, a fost modificata si validata in luna mai a acestui an. Rugamintea halatelor albe din Vrancea catre Mioara Flenchea este sa se puna la curent cu legile din Monitorul Oficial pentru a nu le suci si lor mintile, si asa puse pe moate de primarii care trebuie sa aplice legea privind vinzarea cabinetelor catre medici.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.