Caterincă Mioritică

Sindrofie la inscaunarea de la Soveja

Ziarul de Vrancea
12 iul 2008 738 vizualizări
Costel Plesa de la Soveja, primarul indragostit de cifra 13, a pregatit o petrecere ozonata, dupa ce a pus lucurile la punct cu PSD pentru a cistiga un nou mandat de prim-gospodar, al treilea consecutiv

La sindrofia care a deschis vineri seara, pentru o noapte, statiunea Soveja au fost musafiri fara numar, in frunte bineinteles cu clientela politica a primarului, care a primit palme de teren prin poienile din jurul comunei. De pe lista nu putea lipsi Claudiu Saftoiu, cel care l-a consiliat in campanie pe cirmaciul de la munte, si nici subprefectul Ion Oprea, cel care a profitat la rindul sau de prietenia politica cu Costel Plesa pentru a se improprietari pe nimica toata in poiana Punga. La agapa care a inceput aseara, si pe care figurau 180 de invitati, potrivit surselor noastre, era asteptat si Ion Petre, primarul PSD de la Panciu. S-ar putea ca la petrecere sa se fi vorbit si chineza pentru ca era asteptat si sponsorul primariei, omul de afaceri chinez care face afaceri cu lemnele din padurile rivnite de Maricel Cosor. Primarul a omis sa le spuna invitatilor ca pentru asemenea chermeze a dat in trecut cu subsemnatul la politie pentru ca a suchirit cupoanele de pensie ale babutelor din comuna pentru a achita nota de plata. Dar cum comisarul Viorel Serbanoiu, improprietarit si el, a plecat la Botoseni, Politia a ramas pe mina unui alt client, comisarul sef Maricel Doaga, patron de hotel in buza fostei glorii montane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.