Caterincă Mioritică

Soarecele si pisica in Primaria Birsesti

Ziarul de Vrancea
12 iul 2008 768 vizualizări
Angajatii Primariei din Birsesti au de ceva timp circ gratis. Spectacolul este asigurat de primarul Costica Hirsu-"Pirsu" si de vicele Stefan Caba, unul social-democrat de vita veche, celalalt liberal de vita noua, din aceeasi gena cu a primarului «Pomana» din Brosteni.

Dupa ce s-au batut bine in campania electorala si s-au acuzat de toate nelegiuirile, cei doi au ajuns sa convietuiasca sub acelasi acoperis pentru binele obstii. Si ca tot liberalul cu onoare, Stefan "Fanica" Caba a inceput circul din prima zi, cerind la intrare condica de prezenta. "Nu-i condica!", i-ar fi spus o cucoana, care nu prea pricepea ce dorea viceprimarul, suficient ca liberalului sa-i sara mustiucul. "Vreau condica sa semnez! Cum, nu-i condica?", a continuat liberalul, transformind inceperea mandatului intr-o frumusete de circ gratis. Sa speram ca necuratul le va da pace, va aduce o condica speciala pentru viceprimar, in care sa noteze orele cind intra si cind iese din primarie, iar la sfirsitul anului sa depuna Caba un raport de activitate in care sa arate ce a facut pentru birsesteni. Si daca are ceva onoare si Ninishor ii da voie, sa scrie ca "gratie" lui si liberalilor, lucrarile la cladirea Muzeului Taranului din Birsesti au fost suspendate pentru ca incepusera fara autorizatie, este drept de o maniera heirupista si curat electorala de primarul Hirsu. Dar casele de vacanta ale liberalilor din zona au autorizatie? Ca ale social-democratilor stim ca nu au"¦


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.