Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 iul 2008 797 vizualizări
Lectia de anatomie Va rugam nu deranjati si sa nu cumva sa va aratati pudici de imaginea de mai sus. Nici macar nu dati cu piatra. Asta fac cateii lui Bacinschi ziua, atunci cind hingherii nu au treaba cu ei.

Ca cica prinzatorii de maidanezi nu isi iau lasourile decit seara si noaptea sa captureze neamurile lui Azorel. Asta daca ii prind ca poate partida de amor de ziua le da puricosilor puteri sporite. Si priviti unde se babardesc cu nerusinare javretii. Taman in fata cabinetului ginecologic. Or fi facut-o dupa control sau inainte de o eventuala castrare? Pina se pune de acord Didi cu padocul de la Golesti, bighidiii vor continua sa ii intrebe pe parinti de ce umbla cateii cu matele scoase din burta?!


Pubele pisoar?


Week-end-ul acesta focsanenii se dau iar in stamba, cu bere in fluvii, mititei, pastrama la gratar si hauleli cu diferiti artisti la Zilele municipiului. Veselia unora va fi de luni dimineata pacostea altora. In special a celor de la salubrizare, care trebuie sa stringa dupa petrecareti. Ca pet-urile sau tavitele de carton de la mititei se aduna mai usor, e adevarat. Insa pentru cei de la curatenie va fi mai greu sa scoata mirosurile de pipi de prin tufisuri, de pe trunchiurile copacilor si de pe aleile laturalnice pe care in mod sigur le vor vedea drept toalete in aer liber pisaciosii de la Festivalul berii. Primaria a prezentat in urma cu ceva timp niste cosuri de gunoi, tinute de reprezentanti intr-o anumita pozitie ca parca-parca ai spune ca pot fi utilizate drept pisoare de cei cu vezica slaba. Sa nu le vina unora sa... se picure prin ele.


Cit te costa saritura dupa 10 la Bac?


Cica profii nostri dragi de sport, cei care nu le inteleg pe fete ca o data pe luna chiar nu au cum alerga dupa minge la handbal, au fost destul de piperati pentru cresterea notelor la bacalauret. Pustii care au preferat sa faca efort fizic pentru un 10 si sa nu mai rasfoiasca o geogra sau o bio pentru ultima proba zic ca au fost nevoiti sa cotizeze cu pina la 2 bulioane pentru un "prieten" in comisie. Pustanii s-au straduit, au alergat, au sarit, au transpirat si mai ca le-a sarit rotula din os. Sa nu mai spunem de tremurul minii cind au dat din banii de mare de dupa examene si la urma... s-au trezit ca efortul lor financiar nu a trezit nici o zvicnire a muschiului de la mina profului pentru 10. Notele la sport au fost mai mici decit cele la care sperau adolescentii. Cit despre profii spagari... greu sa credem ca vor fi prinsi in off-side.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.