Caterincă Mioritică

Deputatul melcilor... cu orez

Ziarul de Vrancea
5 iul 2008 745 vizualizări
Prefectul Mircea sta cu burta la soarele tunisian, deputatul PSD cauta ochii melcilor prin farfuriile din Spania u intre timp, Jan "pigmeul democrat" vrea postul lui Nelutu Breloc

A venit vara! Si odata cu canicula aferenta, s-a cam infierbintat si creierasul celor care ne reprezinta cu absoluta discretie prin marile Camere de la Bucuresti. Pentru recreere, deputatul PSD Georgica Baesu a ales peisajele cu coride si dansuri flamenco ale Spaniei. Ole! Deputatul nostru si-a luat astfel familia si a plecat spre insorita Valencia. Aici, dupa ce s-a intilnit cu marea comunitate de romani, pe care a aburit-o asa cum stie cel mai bine sa o faca un social-democrat, Baesu a mers la restaurant. Si ce sa comande romanasul nostru daca nu o delicatesa locala din melci cu...orez. Deputatul a dorit sa faca o cura alimentara cu carne usoara, fara grasimi si colesterol, pentru o purificare si detoxifiere a organismului sau dupa campania electorala plina de porc. Si daca deputatul melcilor a ales Spania, prefectul Dragos Mircea si Valentin a luat-o pe drumul maurilor, trecind strimtoarea Gibraltar si poposind tocmai pe plajele fine ale Tunisiei. Acolo speram sa nu ii ajunga la urechi birfa secolului. Sigur are rooming si circotasii il vor anunta. Vestea buna: se pare ca pina la urma scapa de subprefectul Nelutu Breloc! Vestea rea: in locul lui cica se pregateste in bloc-start Jan "pigmeul democrat" Vraciu. Noi credem ca toata zvonistica e facuta doar ca sa mai aiba si prefu\' de ce ride de unul singur pe sezlong. Ca sigur nu poate face glume pe limba oamenilor desertului de prin Tunisia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.