Caterincă Mioritică

Doamna de fier si-a luat cea mai tare teapa

Ziarul de Vrancea
28 iun 2008 1266 vizualizări
«Doamna de fier» s-a vazuit inlocuita cu «domnisoara de linica» Stimati cititori, va prezentam in rindurile de mai jos teapa nr. 2 a anului, evident dupa cea pe care si-au luat-o vrincenii votindu-l pe barosan la Consiliul Judetean.

Este vorba de leapsa pe care si-a luat-o ex-doamna de fier din CL Focsani, care dupa ce a cotizat grupir la campania lu"â„¢ Vraciu s-a trezit "¦ evacuata. N-a apucat nici postul de viceprimar, nici pe cel de consilier local si ii este amenintat si simplul statut de membru de partid... Doamna «cea mai tare-n gura» si-a luat-o pentru ca a facut prea multe valuri si asta nu se tolereaza in politica, mai ales daca esti si femeie. In plus, pedeleii n-au vrut sa riste nimic, nici la consiliu si nici la partid. Asa ca acu"â„¢ Mirela va ajunge, neicusorule si puicusorule, la Cremenal unde va depune zapisca impotriva lu"â„¢ alde Alin Tralala. "Onorata instanta, pai se poate sa nu m-aleg si sa ramin si cu banii luati si cu"¦ onoarea nereperata. Ce cer eu? Pai, sa facem socoteala. Am dat prima data fo"â„¢ doujdemii noi la Ziua Fumeii, de care Jean, malagambistu"â„¢ dracu"â„¢, a ris si a zis ca-s proasta ca am cheltuit banii. Dupe care am mai cotizat cu vreo 500 de bulioane de lei vechi, ca vechi era si Jean sireacu"â„¢. Acu"â„¢ ce vreau este banii inapoi plus posturile care mi se cuveneau conform decontarilor. E adevarat, onorata instanta, ca si cei din tabara lu"â„¢ Barosanu m-au ispitit pentru vot, cu ceva euroi, basca doua contracte pentru masinile mele la firmele de asfaltare ale lu"â„¢ Cory, dar cum nu se poate dovedi, inseamna ca nu ecsista", ar putea doamna de fier sa spuna instantei. Acu"â„¢, fie vorba intre noi, nici cu Jean nu facea mare bizna "¦ brinza pentru ca, dupa cum zumzaie pasarelele politice, negociatorul sef, Lica fara frica, un fel de Hrebe autohton, ii vinduse de mult locul de viceprimar pe unul de vicepresedinte la CJ Vrancea si altul de vice pentru PSD la CJ Tulcea. Asa ca pedelistii sub holteiul Alin Tralala vor avea mai multa liniste cu Mioara domnisoara pe locul eliberat in consiliul bastinas. Dar pina cind? Ca si ea are oaresce temelie peremista si fundament pesedist. Sau poate va crapa piatra in alta parte, cine stie"¦


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.