Caterincă Mioritică

Papionul galben s-a intrecut cu cravata rosie

Ziarul de Vrancea
28 iun 2008 720 vizualizări
Liberalii din Consiliul Judetean s-au gindit ca daca tot si-au prins gitul in politica, macar sa si-l prinda in spiritul, doctrina si culoarea partidelor lor.

Astfel, duminica, in loc sa stea acasa, in mijlocul familiei, oamenii lui Nini Sapunaru au facut un inventar in "sifonierul" partidului, in cautarea papioanelor galbene, pe care nu le mai vazuse nimeni in partid de pe vremea lui nea Cornel iar in politica de pe vremea conului Ratiu. "O fi plecat Cornel cu ele la PLD", si-a dat cu presupul Lambrino, intre doua stranuturi provocate de praful gros de pe rafturi. In acel moment, lui Kanty Popescu i s-a aprins beculetul ... galben. Cutia cu papioane era intre cutia cu vechile cravate albastre ale pesedistilor si cea cu dosarele de la PSD pe care le adusese cu el atunci cind a venit la PNL, alaturi de fostul sau coleg de clasa, Nini Sapunaru. Doi dintre consilieri au scapat de papioane, intrucit acestea nu se cad a fi puse la gitul unor doamne precum Anisoara Aioanei si Fevronia Stoica. La PSD, treburile au fost ceva mai simple, intrucit Oprisan s-a gindit sa nu-si streseze consilierii de la prima sedinta si i-a lasat sa vina cum vor ei imbracati, dar nu in culoarea galbena sau, mai grav, portocalie. Asa ca si-a scos din sertarul de cravate rosii pe cea care se asorteaza cu lumina din sala de sedinte de la CJ si a venit sa constituie Consiliul. Aici si-a dat seama ca nu e singurul cu cravata rosie: si mai tinarul sau coleg Adrian Grosu, nea Mircea si Constantin Guguianu aveau asemenea obiecte vestimentare in jurul gitului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.