Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 iun 2008 850 vizualizări
Cu Georgica la numaratoare, PD-L e mai mare Se pare ca lu" Georgica Intunecatul de la oficiosul de partid nu prea I-a iesit socoteala. El a comis-o iar pe 24 iunie cind a numarat consilierii PD-L.

Potrivit numaratorii lui Georgica, democrat-liberalii au cel mai mare numar de consilieri judeteni dupa PSD. Adica sint 9 in loc de 7. Condeierul s-a cam incurcat in numele alesilor si pe doi dintre PD-L-isti I-a "taiat" pur si simplu in doua conform inmultirii prin diviziune. Asa se face ca Florin Ionel Sorin Hornea a devenit Florin Ionel si Sorin Hornea, iar consilierul judetean Florin Adrian Micu Iliescu s-a transformat in alte doua persoane: una pe care o cheama Florin Adrian si alta Iliescu Micu. Dupa acelasi principiu al imnultirii prin diviziune mai, Georgica, si Didi Bacinschi ar fi trebuit sa aiba astazi doi viceprimari PSD, pentru ca si pe consilierul Laurentiu Veber il mai cheama si Felician Doru.


Nimic pentru cei doi vici


Daca a vazut ca n-o scoate la capat cu functiile de viceprimari, si i-a pierdut pe cei doi coechipieri ai sai, Nicu Arena si George Koleston, Didi le-a pregatit o surpriza celor doua ajutoare ale sale, asta in cazul in care care chichita juridica a loctiilorului secretarului municipal nu are sorti de izbinda. Cind cei doi viceprimari, Alin Tralala si Romica Universitaru"â„¢, vor veni sa-si ia birourile si secretarele in primire se vor trezi cu portofoliul golit (nu cu portofelul golit ca la Primarie nu e ca la CJ). Mai precis prin decizia lui Didi, care imparte atributiile subordonatilor lui, Alin Tralala va primi in subordine DTFC-ul, (adica Directia de Taiat Frunze la Ciini), iar pentru Romica profesoru"â„¢ s-a aranjat sa se ocupe indeaproape de SFM (Serviciul de Frecat Menta). Cei doi viceprimari vor avea astfel soarta lui Emilus Diaconescu din CJ unde a facut figuratie timp de doi ani pentru ca l-a lasat liber si de capul lui Barosanu"â„¢. Adica fara atributii, masina, secretara si stampila.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.