Caterincă Mioritică

Protopopul Cobzaru a luat-o pa urmele popei Ene

Ziarul de Vrancea
28 iun 2008 1813 vizualizări
Preotul Nicolae Cobzaru, Protopop de Focsani in locul preotului Ionel Ene, mazilit de Norocel pentru ca se intindea mai mult decit plapuma primita de la popa Dumbrava, l-a binecuvintat pa Baron

La ungerea Inaltimii Sale, in Tribunalul unde intri hotman si iesi virgoman, Protopopul Cobzaru s-a bagat in seama, binecuvintind asa in treacat pe saful administratiunii mioritice. A luat-o taica Nicolae pe urmele parintelui care vorbeste de Eminescu doar cu laptopul si unde este Baronexul vine si prea cucernicul cu binecuvintatiunea. Cam miroase a slugareala si ne duce cu gindul la epoca parintelui Ene, care nu lipsea da la nici o sindrofeala cu baiatul proprietaresei Penitenciarului din Bolotesti. Una peste alta, daca iei un Memorex iti amintesti ca popei Ene i se trage de la Baronex, adica de la catedrala pe care manechinul l-a pus sa i-o dea lui Prunache, inainte ca licitatia sa aiba loc si uite asa s-a ales popa Ene cu dosarul penalicos. De la europarlamentare vin zeci de miliarde, din nou, la catedrala, care creste insa in ritmul melcului. O sa vina Curtea de Sconturi la Protoierie si o sa-l vedem pe popa Cobzaru pa urmele popei Ene, dind cu plaivasul la Parchet si-o sa-i treaca cheful sa mai plimbe reverenda aia deschisa la culoare, la manifestatiuni in care hotii sint albiti prin votul prostimii. Ce zici parinte da ipoteza? Nu-i mai bine sa mergi linga cei aflati in nevoi decit alaturi de hoti sau te simti mai bine cu penalii ?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.