Caterincă Mioritică

Cine cinta la vioara in orchestra Vrancei?

Ziarul de Vrancea
21 iun 2008 782 vizualizări
Marean le vrea pe toate in subordinea sa, sa stie el primul ce se face la Cultura, si la Mediu, si la Fortele de Munca, la Inspectoratul Scoalelor si mai ales la Politie.

Nimic sa nu-i scape si la toti sa titiie fundul cind suna "domnul presedinte". Marean isi doreste sa fie prima vioara in Vrancea, sa cinte si toti sa danseze dupa cum scirtiie arcusul menestrelului. Inainte sa va doriti sa stati in primul rind sa transpirati cintind "Rapsodia oprisana" si sa ametiti auditoriul cu partituri pline de falseturi, va rugam sa invatati sa acordati vioara, sa intindeti firul la arcus, sa lustruiti instrumentul si, mai presus de toate, sa invatati cheia Sol. Cu solfegii, batai si ritm. Si va trebuie si ureche muzicala. Primul concert al celebrului violoncelist are loc astazi, la Tribunal, cind se va jura ca are ureche. Ureche pentru problemele oamenilor si nu de cea care se apleaca la afaceri ilegale, de marire a contului personal si de vlaguire a celor pe care i-a pus pe primul loc... la luat pielea de pe ei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.